Μπεντούλη Θεώνη

Η Θεώνη Μπεντούλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1978. Ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής όταν ήταν 6 ετών και ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές λαμβάνοντας το πτυχίο αρμονίας από το Ωδείο Σερρών, το πτυχίο πιάνου με άριστα «παμψηφεί» από το Ωδείο Τσαϊκόφσκι και το δίπλωμα πιάνου από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ε.Α.Π.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου σε μουσικές σχολές και ωδεία της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, ενώ από το 2010 και έπειτα, δραστηριοποιείται στο χώρο της διδασκαλίας μαθημάτων μουσικής μέσα από τη δική της επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη των Σερρών και έχει την επωνυμία «Μουσικοπολιτεία». Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Fagotto books» το πρώτο της μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή που έχει τίτλο «Το κλειδί της Μουσικοπολιτείας». Είναι μέλος της Ε.Ε.Μ.Ε. και του Ο.Ε.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια αλλά και υλικό για τη διδασκαλία του βιβλίου μπορείτε να βρείτε στην προσωπική της σελίδα