Επιτραπέζιο: Music Mall

Μπεντούλη Θεώνη
€23,90
Διαθέσιμο

Εκπαιδευτικός στόχος: Να αποτυπώσουν εύκολα και γρήγορα οι μαθητές τις έννοιες των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. Και πως γίνεται αυτό; Μα με τα μουσικά χαρτονομίσματα που θα βρουν μέσα στο παιχνίδι τα οποία κυκλοφορούν με τις αξίες τετάρτου ( 1€ ), μισού ( 2€ ), μισού παρεστιγμένου (3€) και ολοκλήρου (4€). Κινούμενοι πάνω στο ταμπλό οι παίκτες θα γνωρίσουν τα 19 καταστήματα που υπάρχουν, θα πληρώσουν για τη θέση parking, το καροτσάκι που θα πάρουν, αλλά παράλληλα μπορούν να κερδίσουν χρήματα απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις που θα συναντήσουν.

Το “MUSIC Mall” μόλις άνοιξε τις πύλες του και καλεί όλους τους μικρούς μουσικόφιλους να το γνωρίσουν και να περιηγηθούν στα καταστήματά του αγοράζοντας ό,τι επιθυμεί ο καθένας με μουσικές αξίες!!!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει: - ένα σκληρό καλλιτεχνικά βιβλιοδετημένο ταμπλό σε μέγεθος Α3 που διπλώνει στη μέση - 19 κάρτες καταστημάτων Music Mall κόκκινες όπου αποτυπώνονται τα καταστήματα - 42 κάρτες ερωτήσεων Music Mall πορτοκαλί, όπου υπάρχουν ερωτήσεις θεωρίας σχετικές με τις αξίες - 120 χαρτονομίσματα αξιών, από τέταρτο έως ολόκληρο - 5 χειροποίητα πιόνια με σχήμα το κλειδί του ΣΟΛ - ένα ζάρι και το φύλλο οδηγιών.

Aπευθύνεται σε:
- Ηλικίες 4+
- Παιδικούς Σταθμούς
- Νηπιαγωγεία
- Δημοτικά σχολεία
- Τμήματα μουσικής προπαιδείας
- ΚΔΑΠ
- Μουσικές σχολές / ωδεία και
- για κάθε παιδί που θέλει να γνωρίσει παίζοντας τη μουσική!!!

Κωδικός
82-050-0008

Σχετικά προϊόντα