Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ 2

Μπεντούλη ΘεώνηΜπόζου Αγγελική (εικονογράφηση)
+ Online υλικό
€ 18,00   € 16,20 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Το ταξίδι στη θεωρία της μουσικής συνεχίζεται με νέες περιπέτειες

Ανεβαίνοντας ένα ακόμη σκαλοπάτι «Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ», προσεγγίζει το 2ο έτος της θεωρίας της μουσικής. Στο ίδιο πάντα ύφος και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά σε νέες εξερευνήσεις και περιπέτειες! Η ιστορία ξεκινά από το Μετρό της Μουσικοπολιτείας, ενώ ακολουθεί το Αεροδρόμιο, το Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος, το νέο Στούντιο Φωτογραφίας της κυρίας Ρένας, η Κρουαζιέρα στα νησιά, το Πλανητάριο αλλά και το Λούνα Παρκ!

Μέσα από αυτά τα κεφάλαια, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν με τρόπο ελκυστικό και παιγνιώδη τις νότες στις βοηθητικές γραμμές από το κλειδί του Φα, νέες μουσικές αξίες ως συμπλήρωμα του πρώτου τεύχους, τη φυσική κλίμακα Ντο μείζονα, τις μείζονες κλίμακες με διέσεις και υφέσεις, τα διαστήματα καθώς και τις κλίμακες στις οποίες ανήκουν.

Το βιβλίο απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το 1ο έτος θεωρίας και συνεχίζουν την πορεία τους στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής!


Και δώρο από την κυρία Σολεδάρ το επιτραπέζιο με τίτλο "Ταξίδι στη Μουσικοπολιτεία "

Tο μουσικό επιτραπέζιο (ηλεκτρονικό αρχείο) συμβάλλει στην εκμάθηση των εννοιών του βιβλίου το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε σε σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στο βιβλίο.

Δείτε τα περιεχόμενα και απόσπασμα του βιβλίου

ISBN
978-960-6685-88-0

Εκδόσεις
Fagottobooks

Γλώσσα
Ελληνικά

Επίπεδο
Για παιδιά

Έτος έκδοσης
2021

Σελίδες
112

Διαστάσεις
28x24

Σχετικά προϊόντα