Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ 1

Μπεντούλη ΘεώνηΜπόζου Αγγελική (εικονογράφηση)
€ 16,00   € 14,40 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

H 3η έκδοση του βιβλίου

Μια νέα καινοτόμος μέθοδος διδασκαλίας της θεωρίας της μουσικής που κάνει τη μάθηση παιχνίδι!

Η ΝΤΟρα, η ΡΕνα, η ΜΙμίκα, η ΦΑνή, η ΣΟΛεδάρ, η ΛΑρα, και η ΣΙσσυ είναι επτά κυρίες που ζουν στην μουσικοπολιτεία, εργάζονται κι έχουν διάφορες καθημερινές δραστηριότητες. Μαζί τους λοιπόν, το παιδί θα περιηγηθεί στα καταστήματα και στα γραφεία τους, θα γνωρίσει τον πύργο που κατοικούν, θα πάνε μαζί για ψάρεμα, θα επισκεφθεί τη φάρμα τους, θα έχει την ευκαιρία να συναλλαχθεί με την τράπεζα και να χρησιμοποιήσει τα χρήματά τους, μαθαίνοντας παράλληλα τις έννοιες των φθογγόσημων, του μέτρου, των παύσεων, της στιγμής διαρκείας, των επαναλήψεων και πολλών άλλων, με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη. Προχωρώντας στο κλειδί του ΦΑ, θα ανακαλύψει και τους κυρίους της μουσικοπολιτείας, και τον περίφημο κύριο ΦΑφλατά, ενώ στο τέλος θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου δημότη, εφόσον απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σωστά.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ενός νηπιαγωγού, μουσικοπαιδαγωγού, καθηγητή μουσικής αλλά και ενός γονέα που θέλει να γνωρίσει στο παιδί του τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής.

Οι νότες απεικονίζονται με τη μορφή της κούκλας και το παιδί μέσα από μια πληθώρα έξυπνων δραστηριοτήτων παίζει και μαθαίνει μαζί τους ευχάριστα έννοιες και αξίες που διαφορετικά θα ήταν δύσκολα να τις κατανοήσει.

Επιπλέον, ένα πρωτοποριακό υλικό που συμβάλει στην εκμάθηση των εννοιών του βιβλίου είναι το μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι ηλεκτρονικής μορφής, που παρέχεται δωρεάν μαζί με την αγορά του βιβλίου, με το οποίο ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τις γνώσεις που αποκόμισε. Το επιτραπέζιο στέλνεται ως ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις οδηγίες και στη συνέχεια το εκτυπώνετε σε χαρτί της αρεσκείας σας.

Ειδικές τιμές για σχολεία, ωδεία και μουσικές σχολές. Ζητήστε την προσφορά μας

Δείτε τα περιεχόμενα και ένα απόσπασμα του βιβλίου:

Title of the document

ISBN
979-0-801151-54-4

Εκδόσεις
Fagottobooks

Γλώσσα
Ελληνικά

Επίπεδο
Για παιδιά

Έτος έκδοσης
2014

Σελίδες
84

Διαστάσεις
28x24

Κωδικός "Εύδοξος"
59361154

Σχετικά προϊόντα