Από την κλασική στo ροκ

Πετρίδης ΓιάννηςΖουγρής Κώστας
€ 27,38   € 10,00 Τιμή με έκπτωση
Εξαντλημένο

Μία μουσική κιβωτός - ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι από τον Bach στον Miles Davis και από τους Beatles στην Bjork.

Από την Bjork στον Beethoven, και από τους Beatles στον Nick Cave, από τον Miles Davis στους Coldplay, και από την Μαρία Κάλλας στην Diamanda Galas, αυτό το βιβλίο είναι περισσότερο από ένα ακόμα βιβλίο αναφοράς - είναι μια ιδιαίτερη, διαφορετική και μοναδική μουσική κιβωτός.

Γιατί περιέχει περισσότερα από 900 albums από το rock, την jazz, τα blues, την παραδοσιακή/world μουσική και την κλασική μουσική, που θα χαρίσουν με την ποιότητα και την ιδιαιτερότητά τους αυτή την μοναδική ευχαρίστηση που νιώθει κάθε μουσικόφιλος όταν ανακαλύπτει για πρώτη φορά ένα album που έχει τις προοπτικές να του κρατήσει συντροφιά για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Γιατί περιέχει albums που υπόσχονται ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι και απευθύνεται στους πραγματικά μουσικόφιλους που δεν τους ενδιαφέρει να κατατάξουν τον όποιο δίσκο σε κάποια μουσική κατηγορία, αλλά απολαμβάνουν την ακρόασή του κρίνοντάς τον αποκλειστικά και μόνο από την ποιότητα των τραγουδιών και της μουσικής του, ανεξάρτητα του χώρου από τον οποίο προέρχεται.

Γιατί περιέχει albums που προκαλούν να τα ανακαλύψετε, να τα ακούσετε, να τα απολαύσετε και να κάνετε τις δικές σας επιλογές, δημιουργώντας τη δική σας, προσωπική μουσική κιβωτό.

Περιλαμβάνονται: -Περισσότερα από 900 albums -Χιλιάδες χρήσιμες πληροφορίες και ιστορικά γεγονότα -Όλα τα βιογραφικά των δημιουργών -Δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες εξώφυλλων albums -Δεκάδες ασπρόμαυρες φωτογραφίες καλλιτεχνών (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ISBN
9789608429710

Εκδόσεις
Ανατολικός

Γλώσσα
Ελληνικά

Έτος έκδοσης
2008

Σελίδες
352

Διαστάσεις
24x17

Σχετικά προϊόντα