Ναυτικός χάρτης Ιονίου

Θερμός Νίκος
€ 24,00   € 21,60 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Οι εκδόσεις fagottobooks με την άδεια της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε με επιτυχία ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα: Την έκδοση ενός πλήρως ανανεωμένου χάρτη διπλής όψεως για την περιοχή του Ιονίου.

Στη μια πλευρά αποτυπώνεται ο χάρτης ΧΕ 21 της Υδρογραφικής Υπηρεσίας αρχικής έκδοσης 2002 με όλες τις αγγελίες προς ναυτιλλόμενους μέχρι και τον Φεβρουάριο 2013. Η περιοχή που καλύπτει ο χάρτης σε κλίμακα 1:250.000 περιλαμβάνει τα διαπόντια νησιά βορείως της Κέρκυρας μέχρι και τη Ζάκυνθο. Το σύγχρονο εικαστικό του χάρτη συντελεί στην ευκρίνεια των πληροφοριών.

Η δεύτερη πλευρά αποτυπώνει το εσωτερικό αρχιπέλαγος του Ιονίου σε μεγαλύτερη κλίμακα 1:95.000 και περιλαμβάνει τη Λευκάδα και τα γύρω νησιά καθώς και το βόρειο μέρος της Κεφαλονιάς και την Ιθάκη.

Η έκδοση συμπληρώνεται με τα ακριβή σχέδια των εξής λιμανιών: Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας, Γάιος και Λάκκα Παξών, Σύβοτα θεσπρωτίας, Κανάλι Λευκάδας, Σύβοτα Λευκάδας, Βαθύ Μεγανησίου, Κάλαμος, Καστός, Βαθύ και Κιόνι Ιθάκης, Φισκάρδο και Αγία Ευφημία Κεφαλονιά. Η διώρυγα και ο δίαυλος Λευκάδας αποτυπώνονται με αεροφωτογραφία με ένθετες τις ναυτικές πληροφορίες σε μεγάλη κλίμακα 1:20.000. Περιλαμβάνεται, επίσης, αναλυτικό απόσπασμα χάρτη από τη διώρυγα της Λευκάδας μέχρι την Πρέβεζα.

Οι ναυτιλιακοί κίνδυνοι της περιοχής όπου αυτοί υπάρχουν σημειώνονται εμφατικά. Πρόσθετο προσόν του χάρτη είναι εκτύπωση του σε ειδικό χαρτί (polyart) που είναι αδιάβροχο και δεν σκίζεται. Ο πλούτος της πληροφόρησης του χάρτη υποκαθιστά την ανάγκη από τον δυνητικό χρήστη της προμήθειας 2 ή και 3 χαρτών για την ευρύτερη περιοχή.

Updates

ISBN
978-960-6685-47-7

Εκδόσεις
Fagottobooks

Γλώσσα
Αγγλικά

Προορισμός
Νησιά Ιονίου, Λευκάδα & γύρω νησάκια

Έτος έκδοσης
2012

Σελίδες
2

Διαστάσεις
70x100

Σχετικά προϊόντα