Body Percussion - Κάρτες ρυθμού

€30,00
Διαθέσιμο

Το Body Percussion - κρουστά σώματος είναι μία από τις πιο φυσικές μορφές δημιουργίας μουσικής. Οι ήχοι δημιουργούνται από το σώμα σας, π.χ., με:
- χτυπήματα στο πάτωμα
- χτυπήματα των δακτύλων
- χειροκροτήματα
- χτυπήματα στο τραπέζι
- χτυπήματα στους μηρούς

Τα παιδιά χρησιμοποιούν το δικό τους σώμα και βιώνουν τον ρυθμό που δημιουργούν μαζί με τους άλλους. Η ανάγνωση μουσικής δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό το είδος μουσικής. Τα παιδιά ορίζουν μόνα τους τον ρυθμό και τον αλλάζουν όπως επιθυμούν. Με αυτόν τον τρόπο, εκπαιδεύουν την ακοή τους, την αίσθηση του ρυθμού και την ικανότητά τους να συμμετέχουν σε μια ομάδα. Οι κάρτες ρυθμού είναι ιδανικές για την απόκτηση εμπειριών μουσικής κοινότητας για πολλά παιδιά.

Περιέχει 86 κάρτες:
- 20 μαγνητικές κάρτες (4 τεμάχια για τα νούμερα 1, 2, 3, 4, και 2 τεμάχια για τα νούμερα 5 και 6)
- 60 μαγνητικές κάρτες με εικόνες για body percussion (10 κομμάτια ανά δράση)
- 6 επιπλέον, κενές κάρτες
- οδηγίες

Τρόπος χρήσης:
Οι μαγνητικές κάρτες τοποθετούνται στον πίνακα εύκολα. Χρησιμοποιήστε τις κάρτες με τους αριθμούς, ώστε να δημιουργήσετε έναν ρυθμό, τον οποίο μπορούν να μετράνε τα παιδιά δυνατά. Οι κάρτες με τις εικόνες είναι κατάλληλες για τη σύνθεση ρυθμών-ήχων με body percussion. Οι κενές κάρτες μπορούν να γραφτούν με μαρκαδόρους πίνακα και να σβηστούν, έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας μοτίβα, νότες ή μουσικά σημάδια.

Oι ασκήσεις ρυθμού με body percussion αποτελούν το τέλειο εργαλείο για ενδιάμεσο διάλλειμα για να διώξετε την κούραση ή να χαλαρώσετε από το πολύωρο κάθισμα ή να επιστήσετε ξανά την προσοχή των μαθητών σας.

Η διάθεση με το Body Percussion αλλάζει για μικρούς και μεγάλους σε λίγα λεπτά!







Κωδικός
96-1-49-1000

Σχετικά προϊόντα