Μακάμ κλίμακες για ούτι (Makam scales for oud)

€16,00
Διαθέσιμο

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δούμε ότι η πρόοδος στην τουρκική μουσική εκπαίδευση και ανάπτυξη σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα είναι ένας εφικτός στόχος, όπως και η συμφωνία μεταξύ μουσικής σημειογραφίας και μεθοδολογίας. Μέσω της χρήσης μιας διεθνούς προσέγγισης και της αποδεκτής παγκόσμιας μουσικής λογοτεχνίας, μπορούμε εύκολα να επιτύχουμε τεχνική ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.
Πέρα από τις μεθόδους που γράφτηκαν για τα δικά τους όργανα, πολλοί καλλιτέχνες μπορούν να δανειστούν και να προσαρμόσουν ασκήσεις γραμμένες για άλλα όργανα για να δημιουργήσουν τις δικές τους, αγνοώντας τεχνικούς όρους, αριθμούς χορδών και δακτύλων, τον κανόνα του δεξιού και του αριστερού χεριού, επιλεγμένα όργανα, πάνω-κάτω τόξα σε τοξωτά όργανα, PIMA στην κιθάρα, κ.λπ.
Οι ασκήσεις σε αυτό το βιβλίο, αν και δεν μπορούν να παιχτούν πλήρως σε άλλα όργανα εκτός από το ούτι, μπορούν ακόμα να θεωρηθούν ως οδηγοί ενός είδους και να εφαρμοστούν στην απόδοση. Σε αυτές τις ασκήσεις, η τεχνική βελτίωση έχει προτεραιότητα έναντι της μουσικής ανάπτυξης. Με την ελπίδα ότι θα γίνουν διαθέσιμες περισσότερες υψηλής ποιότητας τουρκικές μέθοδοι μουσικής και οργάνων.

ISBN
978-605-9646-54-3

Εκδόσεις
Pan Yayincilik

Γλώσσα
Αγγλικά, Τουρκικά

Έτος έκδοσης
Δεκέμβριος 2018

Σελίδες
80

Εξώφυλλο
Μαλακό

Διαστάσεις
21 X 29.7

Σχετικά προϊόντα