Μουσικά ερεθίσματα για βρέφη

Θεοδωράκη Μάρω
+ Online υλικό
€ 12,50   € 11,25 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Είναι γνωστό και ευρέως αποδεκτό πως η μουσική έχει βασική επίδραση στο βρέφος από τη στιγμή της γέννησής του. Τα βρέφη που μεγαλώνουν με μουσική, τραγούδια, νανουρίσματα ενισχύουν την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη. Η μουσική ακρόαση αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια του γονιού, προκειμένου όχι μόνο να συνδεθεί με το παιδί, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του.
Η Μάρω Θεοδωράκη μάς προτείνει ένα πρότυπο μουσικό εργαστήρι, που έρχεται να ενεργοποιήσει τις ακουστικές, νοητικές και αντιληπτικές ικανότητες του βρέφους. Είκοσι πέντε μουσικά ερεθίσματα, είκοσι πέντε μουσικά παιχνίδια, είκοσι πέντε μουσικές ειδικά σχεδιασμένες για να συμπληρώσουν τις καθημερινές δραστηριότητες βρέφους-γονιού/ φροντιστή.
Τα Μουσικά ερεθίσματα για βρέφη αποτελούν ίσως τον πιο σύγχρονο δημιουργικό τρόπο με τον οποίο γονείς και βρέφη μπορούν να αλληλοεπιδρούν αναπτύσσοντας θετικά συναισθήματα. Ένα βιβλίο σταθμός, από τους καλύτερους τρόπους να φέρετε τη μουσική και τα οφέλη της στον κόσμο του παιδιού. Το βιβλίο συνοδεύεται από 25 instrumental κομμάτια τα οποία λειτουργούν σαν οδηγός στις προτεινόμενες δράσεις.
Οι προτάσεις-δράσεις διαχωρίζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, απευθύνονται σε βρέφη 1-24 μηνών και εφαρμόζονται με τη συμμετοχή του ενήλικου γονιού, θεραπευτή, παιδαγωγού.
Τα 25 instrumental κομμάτια του βιβλίου μπορείτε να τα βρείτε στην αρχή κάθε κεφαλαίου και να τα σκανάρετε με κινητό ή τάμπλετ με εφαρμογή ανάγνωσης κωδικού QR.

ISBN
978-960-484-960-4

Εκδόσεις
Παπαδόπουλος

Γλώσσα
Ελληνικά

Έτος έκδοσης
Οκτώβριος 2023

Σελίδες
112

Εξώφυλλο
Μαλακό

Διαστάσεις
15x21

Σχετικά προϊόντα