Ακριβώς στις 2.00

Κεφάλας ΜιχάληςΣτεφανίδης Γιάννης
+ Online υλικό
€ 15,00   € 13,50 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Μια παρέα νέων παιδιών ξεκινούν μια κοινή πορεία από τα δεκατρία στα δεκαοχτώ με όπλο τη φιλία τους. Τη ζωή τους αναστατώνει ένας άγνωστος επισκέπτης, η βία, ο φόβος και ο έρωτας. Πολλά τα ερωτήματά τους και οι απαντήσεις έρχονται δύσκολα.
Ο μικρός καλλιτέχνης κάθισε, αφού ένιωθε ακόμα εξαντλημένος. Με­- τά από λίγο είπε και πάλι στον σωτήρα του ένα δυνατό ευχαριστώ. Κανείς δεν απάντησε. Άνοιξε τα μάτια και κοίταξε πλάι του. Ο Πέ- τρος είχε εξαφανιστεί. - Πού πήγε; Πώς χάθηκε έτσι χωρίς να πει κάτι; ρώτησε ο Ορέστης.
Η απορία ήταν έντονη στα μάτια και των δύο παιδιών. Σταμάτησαν να μιλούν για λίγο και, αφού πήραν τα πράγματά τους, ξεκίνησαν για το σπίτι. Δεν άντεξαν όμως και σύντομα άρχισαν να σχολιάζουν αυτό που συνέβη. Διαπίστωσαν πως δεν γνώριζαν κανέναν από τους τρεις. Φαίνονταν όμως πως λειτουργούσαν σαν συμμορία. Σίγουρα είχαν κάνει πάλι κάτι τέτοιο.
- Ορέστη, φοβήθηκα για σένα, να το ξέρεις, είπε η Μαργαρίτα.
- Κι εγώ φοβήθηκα. Πολύ.
Το μυθιστόρημα αυτό απευθύνεται σε αναγνώστες από 12 ετών και άνω, στους φίλους τους, στους γονείς τους και σε όσους επιθυμούν να διαβάσουν κάτι δυνατό. Θα σας κάνει να συγκινηθείτε, να γελάσετε και ίσως να φοβηθείτε και λιγάκι.
Κατάλληλο και για άτομα με αναγνωστικές δυσκολίες και/ή προβλήματα όρασης, αφού υπάρχει ολοκληρωμένη αφήγηση σε ακουστικό υλικό ψηφιακού ήχου. Επίσης, εμπεριέχονται οι παρτιτούρες των τραγουδιών.

ISBN
978-618-5313-24-1

Εκδόσεις
Παπαγρηγορίου - Νάκας

Επίπεδο
12+ ετών

Έτος έκδοσης
2022

Σελίδες
134

Διαστάσεις
17x24

Σχετικά προϊόντα