Η τέχνη των drums 1

Λιάτσος Χρήστος
€ 22,50   € 20,20 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στην τέχνη και την τεχνική του Drum Set. Θεωρήθηκε σκόπιμο να αναφερθούν βασικά θέματα που σχετίζονται με την τεχνική του Set όπως οι αξίες και οι χρωματισμοί. Γι' αυτό το λόγο πριν από κάθε ενότητα ασκήσεων παρατίθενται ορισμένα στοιχεία σχετικά με τις αξίες καθώς και ασκήσεις ρυθμικής ανάγνωσης και ασκήσεις για το ταμπούρο με σκοπό να αναπτυχθεί η ευχέρεια στο διάβασμα καθώς και να αναπτυχθούν οι δυνατότητες μουσικής έκφρασης με χρωματισμούς, τονισμούς κ.λπ.

Στις ασκήσεις που αφορούν το Drum Set εμπεριέχονται όλα τα θέματα της τεχνικής που αναφέρονται στο συνδυασμό των διαφόρων μερών του Set καθώς και στην ανεξαρτησία μεταξύ των μερών αυτών. Θα πρέπει να τονισθεί ότι η κατασκευή του βιβλίου αυτού είναι τέτοια ώστε να μπορεί κανείς να το μελετά δημιουργικά προβαίνοντας και σε συνδυασμούς δικής του επινόησης.

Τέλος, θεωρήθηκε σκόπιμο ν' αναφερθούν ορισμένα είδη μουσικής που είναι χρήσιμο να τα γνωρίζει κανείς καθώς και κάποιες ιδέες πάνω σε ρυθμούς της ελληνικής μουσικής προκειμένου να δοθούν ερεθίσματα ως προς την κατεύθυνση αυτή.

ISBN
9790691511701

Εκδόσεις
Παπαγρηγορίου - Νάκας

Γλώσσα
Ελληνικά

Έτος έκδοσης
1996

Σελίδες
88

Διαστάσεις
23x32

Σχετικά προϊόντα