Στον ρυθμό της Σι Λόντε

€ 24,00   € 21,50 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Σι Λόντε Κάπου στην Αφρική υπάρχει ένα μουσικό χωριό, το Αμπαγιόμι, όπου όλοι οι κάτοικοι παίζουν μουσική! Κάθε πρωί τον ρυθμό της ημέρας δίνει από την καλύβα της η γιαγιά Μάχα με το τύμπανό της. Ωστόσο, ένα πρωινό το τύμπανο της γιαγιάς δεν ακούγεται. Οι κάτοικοι του χωριού αναστατώνονται, αφού δεν ξέρουν πώς να ζουν χωρίς ρυθμό. Αν και ο αρχηγός του χωριού στέλνει τους τρεις πιο γενναίους άντρες του να αναζητήσουν τη γιαγιά Μάχα, το μυστήριο θα λύσει η μικρή εγγονή της, η Σι Λόντε. Σε μια συναρπαστική διαδρομή μέσα στη ζούγκλα, θα περάσει πρώτα από το χωριό με τους γορίλλες, θα συναντηθεί με το πιο άγριο λιοντάρι και, έστω για μια στιγμή, θα ξαναβρεθεί με τη γιαγιά της, κατορθώνοντας να επαναφέρει τη μουσική στο χωριό. Η απώλεια και ο δρόμος προς την αυτογνωσία ισορροπούν στην ιστορία αυτή, αναδεικνύοντας ως πιο ισχυρή δύναμη τη ­θέληση μέσα μας.

Ταμπουρίνο μη κουρδιζόμενο φυσικό 25,5εκ. Το ταμπουρίνο ενδείκνυται για παιδιά από 2 ετών και άνω. Το ταμπουρίνο βοηθάει το παιδί να αντιληφθεί το ρυθμό, ενώ είναι ιδανικό και για να φτιάξει τις πρώτες του μελωδίες. Χρόνια τώρα αποτελεί αγαπημένο εργαλείο στα χέρια των νηπιαγωγών αφού προσφέρεται για άπειρα παιχνίδια ή ακόμη και για να τραβήξει την προσοχή των παιδιών μέσα στην τάξη.

  • Φυσικό δέρμα
  • Μη κουρδιζόμενο
  • Ξύλινο κοπανάκι
  • Διάμετρος: 25,5εκ

Το ταμπουρίνο βοηθά: - Στην ανάπτυξη και στον συντονισμό των κινήσεων των παιδιών - Στην ανάπτυξη της ρυθμικής αντίληψης και της μουσικής μνήμης - στην κατανόηση εννοιών όπως ρυθμός, μελωδία, ένταση - στην αίσθηση του χώρου και του χρόνου

ISBN
SET000134

Επίπεδο
4 + ετών

Σχετικά προϊόντα