Στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό

Τηγανούρια ΓιώταΤουτζιαράκη Θεοδώρα (εικονογράφηση)
+ Online υλικό
€ 13,10   € 11,80 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Τρια παραμύθια όλο τραγούδια

Το «Στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» με θεματολογία το Καλοκαίρι.

Τα «Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια» είναι μια μουσική σειρά που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν τη μουσική και το τραγούδι μέσα από τη μυθοπλασία! Το δεύτερο παραμύθι που έχετε στα χέρια σας έχει θέμα το καλοκαίρι… μια ηλιόλουστη λοιπόν μέρα ο Γιάννης με τους φίλους του, επισκέφτηκαν το σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό. Χτισμένο δίπλα στο ρέμα, έχει μια φάρμα με πολλά ζώα και μια αυλή γεμάτη δέντρα και λουλούδια. Η παρέα μας δεν χορταίνει, παιχνίδια και τραγούδι..! Τα τραγούδια των παραμυθιών είναι, παραδοσιακά, παιδικά τραγούδια της κούνιας, παιχνιδοτράγουδα, τραγούδια της άνοιξης, της αγάπης, που μας έχει κληρονομήσει η λαϊκή μούσα κι ο πλούσιος μουσικός μας πολιτισμός. Μέσα από τις μελωδίες τους μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών, τραγουδώντας και παίζοντας ξένοιαστα με κέφι και χαρά!

Στις ενορχηστρώσεις αναδεικνύονται τα χρώματα των κρουστών μουσικών οργάνων, των ηχητικών αντικειμένων, του μεταλλόφωνου, της φλογέρας και του σαντουριού, που έρχονται να πλαισιώσουν κατά βάση το πιάνο και τη φωνή. Τα τραγούδια συνδυασμένα με αφήγηση, κίνηση, παντομίμα και χορό αποτέλεσαν και αποτελούν εξαιρετικό υλικό διδασκαλίας των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Προχορωδίας για παιδιά ηλικίας 3 -12 χρονών.

Η μουσική διατίθεται για εύκολη και γρήγορη ακρόαση μέσω του διαδικτύου με οδηγίες που παρέχονται στο βιβλίο.

ISBN
978-960-658-020-8

Εκδόσεις
Φυλάτος

Επίπεδο
3+ ετών

Έτος έκδοσης
2020

Σελίδες
24

Σχετικά προϊόντα