Ο μαγικός κόσμος της κιθάρας

Παρισιάδης ΚώσταςΠάσσαρη Αναστασία (εικονογράφηση)
+ Online υλικό
€ 20,00   € 18,00 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

65 τραγούδια - ακουστικό υλικό - συνοδευτική παρτιτούρα δασκάλου - στίχοι

Μικρέ μας φίλε, Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου: ο κόσμος της μουσικής! Ξεκινάς ένα μαγικό ταξίδι που θα σου προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και ευτυχίας! Μέσα από την εκμάθηση της κιθάρας αλλά και της μουσικής γενικότερα θα μπορείς να δημιουργείς υπέροχους ήχους που θα σε γεμίζουν με όμορφες σκέψεις και συναισθήματα.

Ο δάσκαλος σου θα σε μάθει με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου να παίζεις κιθάρα εύκολα και γρήγορα, με γνωστές μελωδίες και τραγούδια που το καθένα με τη σειρά του σε προχωράει ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας την εκμάθηση ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Στα περισσότερα τραγούδια υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας ένα δεύτερο μέρος με μικρότερες νότες. Πρόκειται για το μέρος που θα παίξει ο δάσκαλός σου, προκειμένου να παίξετε τα τραγούδια μαζί σαν ντουέτο. Οποιεσδήποτε οδηγίες υπάρχουν πάνω από κάθε νότα καλό θα είναι να τις ακολουθήσεις μιας και θα σε βοηθήσουν να μάθεις τα τραγούδια πιο γρήγορα και αποτελεσματικά πάντα βέβαια ακούγοντας πρώτα τις οδηγίες του δασκάλου σου.

Ακούστε και κατεβάστε τα τραγούδια του βιβλίου:



Δείτε τα περιεχόμενα και απόσπασμα του βιβλίου:

Title of the document

ISBN
979-0-801151-87-2

Εκδόσεις
Fagottobooks

Γλώσσα
Ελληνικά

Επίπεδο
Για παιδιά

Έτος έκδοσης
2020

Σελίδες
96

Διαστάσεις
21x29

Σχετικά προϊόντα