Λέγε ο ένας λέγε ο άλλος

Παπαγιάννη ΜαρίαΧριστούλιας Πέτρος (εικονογράφηση)Μικρούτσικος Θάνος
+ CD
€ 12,00   € 10,80 Τιμή με έκπτωση
Εξαντλημένο

Παραμύθια και τραγούδια για παιδιά

Τρεις ιστορίες, τρία ταξίδια. Πάντα αναζητώντας τα πιο πολύτιμα. Οι ήρωες ψάχνουν κάτι που έχασαν ή κάτι που δεν βρήκανε ακόμα. Θα φτάσουν ως την άκρη του κόσμου για να συναντήσουν τον Μεσιάν που με αντάλλαγμα μια ωραία ιστορία προσφέρει ένα πιάτο ζεστή, μαγική σούπα.

Ιστορίες θα σας πω που μιλάνε για ταξίδια σ' έναν κόσμο μαγικό Μια εσύ και μια εγώ μια εσύ και μια εγώ ιστορίες για να βρούμε της ζωής το μυστικό

H τελευταία δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου, είναι σίγουρα διαφορετική από τις προηγούμενες. Το «Λέγε ο ένας, λέγε ο άλλος» είναι ένα βιβλίο και cd με πρωτότυπα παραμύθια, μουσικές και τραγούδια, και στο τιμόνι ο Θάνος Μικρούτσικος! Η Μαρία Παπαγιάννη έγραψε τρεις ιστορίες, τρία παραμύθια για τα μικρά θαύματα που κρύβονται στα μεγάλα όνειρα, αλλά και στην κάθε μέρα.

Σ΄ αυτή τη δουλειά η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή! Η Μαρία Παπαγιάννη γράφει τα παραμύθια και τους στίχους, ο Πέτρος Χριστούλιας εικονογραφεί, και τραγουδούν οι Μίλτος Πασχαλίδης, ο Κώστας Θωμαϊδης, η Άννα Λινάρδου, ο Ηλίας Μπενέτος και ο ... κάπτεν Τζίμη δηλαδή ο Θάνος Μικρούτσικος, που έκανε μουσική φυσικά όλες τις ιστορίες.

Μια ιδιαίτερη δουλειά για μικρούς και μεγάλους. Τρεις ιστορίες και δέκα τραγούδια που μπλέκονται μέσα στον ιστό της αφήγησης. Όλοι οι ήρωες και αφηγητές ταξιδεύουν αναζητώντας κάτι πολύτιμο, κάτι που έχασαν ή κάτι που δεν βρήκαν ακόμα. Και για τα πολύτιμα αξίζει να φτάσεις και ως την άκρη του κόσμου ή αλλιώς κάθε μέρα είναι και μια μικρή ιστορία, μια μικρή περιπλάνηση, ένα ταξίδι για τις μικρές και τις μεγάλες χαρές…

Περιεχόμενα

  • Ο Κάπτεν Τζίμης
  • Το αίνιγμα του Τρουλ
  • Απαγορευμένη λέξη
ISBN
9786188349001

Εκδόσεις
Cobalt Music

Έτος έκδοσης
2017

Σελίδες
28

Διαστάσεις
21x15

Σχετικά προϊόντα