Επιτραπέζιο: Avanti Maestro

€25,00
Εξαντλημένο

Δημιουργοί: Eυδοξία Αγγελίδου και Ιωάννης Οικονόμου

Το Αβάντι Μαέστρο είναι ένα νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι που σκοπό έχει να εξοικειώσει μικρούς και μεγάλους με τα όργανα της συμφωνικής ορχήστρας.

Το παιχνίδι αποτελείται από διπλό ταμπλό, πιόνια, 90 κάρτες και φυλλάδιο με οδηγίες στο οποίο περιγράφονται δέκα διαφορετικά παιχνίδια.

Πέρα από τα δύο παιχνίδια με ταμπλό, οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τράπουλα προσφέροντας πολλές δυνατότητες. Στις κάρτες εκτός από τα όργανα της ορχήστρας, υπάρχει και μια κατηγορία με όργανα που δεν ανήκουν στην ορχήστρα καθώς και κάρτες μαέστρου, οι οποίες στα περισσότερα παιχνίδια λειτουργούν ως μπαλαντέρ. Στις μισές κάρτες είναι γραμμένο το όνομα του οργάνου.

Η ευελιξία που προσφέρει το Αβάντι Μαέστρο, το καθιστά κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό τόσο για το σχολείο και το μουσικό εργαστήρι όσο και για το σπίτι καθώς μπορεί κανείς να επιλέξει παιχνίδια από ένα παίκτη ως και 6 παίκτες, ή να επιλέξει εύκολα παιχνίδια για νήπια ή παιχνίδια στρατηγικής ή/και συνεργασίας για δυνατούς και έμπειρους παίκτες.

Τα παιχνίδια παίρνουν τα ονόματά τους από μουσικές φόρμες δίνοντας έτσι μια ευκαιρία για συζήτηση και μουσική ακρόαση εκτός του περιβάλλοντος του παιχνιδιού.

Κωδικός
82-491-0001

Σχετικά προϊόντα