Η σύγχρονη τεχνική στο μπουζούκι

Δαβίτος Τριαντάφυλλος
+ CD
€ 19,90   € 17,90 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Ειδικά μελετημένες ασκήσεις για την βελτίωση της τεχνικής με έντεχνο και πρακτικό τρόπο (για αρχάριους και προχωρημένους)

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να καλύψει ένα τομέα στο χώρο της σπουδής του μπουζουκιού, ο οποίος παραμένει ελλιπής παρά την εξέλιξη που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην τεχνική αυτού του οργάνου.
Υπάρχει δυστυχώς ακόμα και σήμερα η νοοτροπία ότι μπορούμε να μάθουμε να παίζουμε μπουζούκι, μελετώντας μόνο τραγούδια τα οποία είτε τα βγάζουμε μόνοι μας, είτε μας τα δείχνει κάποιος. Το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε με τον τρόπο αυτό είναι να φτάσουμε μέχρι ένα επίπεδο (χαμηλό συνήθως) που όμως από 'κεί και πέρα η εξέλιξη είναι πολύ αργή έως ανύπαρκτη και παράλληλα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έχουμε πάρει λάθος δρόμο. Αυτό συμβαίνει για τον απλό λόγο, ότι προσπαθώντας από την αρχή να παίξουμε τραγούδια, δεν βελτιωνόμαστε τεχνικά, κι έτσι παραμένουμε στάσιμοι. Ο σκοπός της άσκησης απεναντίας, είναι να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε γρήγορα και εύκολα, τις όποιες δυσκολίες, έτσι ώστε η τεχνική μας να βελτιωθεί σημαντικά για να μπορέσουμε να παίξουμε σωστά και καθαρά, τραγούδια με οποιεσδήποτε τεχνικές απαιτήσεις. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό, να σας βοηθήσει δηλαδή, να αποκτήσετε την δεξιοτεχνία εκείνη, που είναι απαραίτητη για την αξιοποίηση αυτού του τόσο αξιόλογου οργάνου.

Περιεχόμενα:
Οι νότες στο μπουζούκι
Ασκήσεις τεχνικής
Κλίμακες
Συγχορδιες
Παραλλαγές ( Φρασαρίσματα)

ISBN
1245

Εκδόσεις
Arco

Έτος έκδοσης
2017

Σελίδες
48

Διαστάσεις
22x28

Σχετικά προϊόντα