Διατονικό σετ Boomwhackers & Παίζω εύκολα μουσική με τα Boomwhackers (μουσικό όργανο & βιβλίο)

€ 42,40   € 36,00 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

To βιβλίο Παίζω εύκολα μουσική με τα Boomwhackers - 68 παιδικά τραγουδάκια μαζί με το διατονικό σετ boomwchackers είναι ιδανικό δώρο για τα πρώτα μας βήματα στην μουσική.

Το ντο μείζων διατονικό σετ Boomwhackers, είναι το πιο διαδεδομένο σετ των μουσικών σωλήνων και περιέχει 8 νότες (ντο-ρε-μι-φα-σολ-λα-σι-ντο) με τα αντίστοιχα χρώματα. Η νότα ντο με κόκκινο, η ρε με πορτοκαλί, μι με κίτρινο, φα με λαχανί, σολ με πράσινο σκούρο, λα με μωβ, σι με φούξια και ντο χαμηλό με κόκκινο. Ο ήχος κάθε σωλήνα αντιστοιχεί και σε μια νότα όταν το χτυπήσουμε σε κάποιο σταθερό σημείο: καρέκλα, πάτωμα, γόνατο κλπ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, εμψυχωτές και γονείς και αποτελεί μια πρώτη επαφή γνωριμίας με τα Boomwhackers· το πλέον εύκολο, εύχρηστο και διασκεδαστικό μουσικοκινητικό υλικό για τα πρώτα σας βήματα στη μουσική. Οι μελωδίες που προτείνονται είναι απλές, εύκολες, κατανοητές και μπορούν να παιχτούν από μικρούς και μεγάλους. Τα τραγουδάκια αυτά προέκυψαν μέσα από την τετραετή διδασκαλία της Έφης Μπαχτσεβάνα σε ωδεία, παιδικούς σταθμούς και σεμινάρια απευθυνόμενα σε παιδαγωγούς. Οι μαθητές της, μικροί και μεγάλοι, αποτέλεσαν για την ίδια μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Τους μετέδωσε την αγάπη της για τη μουσική και τώρα με το βιβλίο της μας προτρέπει να παίξουμε μουσική με τα Boomwhackers, να δημιουργήσουμε, να εκφραστούμε, να επικοινωνήσουμε, να εκτονωθούμε, αλλά κυρίως να χαρούμε!

Κωδικός
96-1-49-0086set

Σχετικά προϊόντα