10 μουσικά δώρα Secret Santa για ανταλλαγή δώρων

Ψάχνεις τι να πάρεις στη/στον συνάδελφο στο γραφείο, και όχι μόνο, για την ανταλλαγή δώρων του Secret Santa; Σου παρουσιάζουμε 10 σούπερ πρωτότυπες προτάσεις για να καταπλήξεις τα πλήθη με το καλό σου γούστο (ή με τη χιουμοριστική σου διάθεση).

Όπερα για όλους

Όπως λέει και το όνομά του, το συγκεκριμένο βιβλίο απευθύνεται σε όλους. Εύκολα, απλά και κατανοητά μας μαθαίνει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την όπερα, από την ιστορία, τους συντελεστές και τα είδη της μέχρι πρακτικές οδηγίες για την επόμενη φορά που θα παρακαλουθήσουμε όπερα. Ιδανικό για τον φιλόμουσο συνάδελφο που κλείνει κάθε λίγο εισιτήρια για τη Λυρική!

 

The Playful Notebooks – Μαρία Κάλλας + Όπερα

Δύο πρωτότυπα και καλαίσθητα θεματικά σημειωματάρια-flip books για τις καθημερινές μας σημειώσεις. Ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του κάθε σημειωματάριου βλέπουμε τα μικρά σκίτσα να κινούνται. Φανταστικό δώρο για τον απαιτητικό συνάδελφο του γραφείου.

Όλα τα σημειωματάρια εδώ

Ένα ταξίδι στο ρεμπέτικο για μικρούς και μεγάλους

Ένα βιβλίο με γλαφυρό κείμενο και ξεχωριστή εικονογράφηση, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, που μας μυεί στον θαυμαστό κόσμο του ρεμπέτικου. Ταμάμ για τη συνάδελφο που σιγοτραγουδά κάθε πρωί όλη τη δισκογραφία του Βαμβακάρη.

Άρπα στόματος μπάσα

Ένα φανταστικό μουσικό οργανάκι που μπορεί να το παίξει οποιοσδήποτε, είτε γνωρίζει από μουσική, είτε όχι. Χτυπάμε το έλασμα της άρπας ρυθμικά και χρησιμοποιούμε το στόμα μας σαν ηχείο. Θα το αγαπήσει σίγουρα η ”ψαγμένη” συνάδελφος του γραφείου.

Διαθέσιμη ακόμα:  Άρπα στόματος (Βιετνάμ) και Άρπα στόματος μίνι (Βιετνάμ)

Βατραχάκι ξύλινο 5εκ.

Τρίβοντας τη “ράχη” με το συνοδευτικό ξύλινο κοπανάκι, ακούμε το ρυθμικό κόασμα του βατράχου. Ένα αν μη τι άλλο ευφάνταστο δώρο, όποιος/α και αν είναι ο/η αποδέκτης του! 

Κεραμική χρωματιστή λαλίτσα

Γεμίζουμε τη λαλίτσα με λίγη ποσότητα νερού, φυσάμε και voilà. η λαλίτσα μας κελαηδά! Ένα τέλειο και οικονομικό δωράκι που θα ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη του αγαπημένου σου συναδέλφου.

Οκαρίνα μίνι Περού

Ένα από τα αρχαιότερα πνευστά όργανα το οποίο συναντάμε σε διάφορους πολιτισμούς και σχήματα ανά τον κόσμο. Ο ήχος της γλυκός και αέρινος. Αν και το παίξιμό της είναι λίγο πιο δύσκολο από τον κοντινότερο συγγενή της, τη φλογέρα, σίγουρα θα την λατρέψει ο καινούργιος σου συνάδελφος. 

Κουδουνάκια ποδιού (2 σειρές)

Τα δένουμε σε χέρια, πόδια, ουρές, μουσικά όργανα ή όπου αλλού θέλουμε και κρατάμε τον ρυθμό. Υπέροχο δωράκι αν σου έλαχε στην κλήρωση η συνάδελφος που χει μεράκι της να παίζει κιθάρα.

Funny Santa

Το απόλυτο δώρο για τον χωρατατζή συνάδελφο. Περιέχει: ένα howling tube που δημιουργεί τον ήχο του ανέμου εάν τον κρατήσoυμε από την άκρη και τον περιστρέψουμε, ένα τσαχπίνικο αυγό shaker για να κρατάμε πάντα τον ρυθμό, ένα super hot καζού που παραποιεί τη φωνή μας αν μιλήσουμε ή τραγουδήσουμε και ακόμη την απόλυτη star του πακέτου, τη σφυρίχτρα μύτης, το διασκεδαστικό οργανάκι που τοποθετείται κάθετα στο κάτω μέρος της μύτης και ακούγεται σαν σφύριγμα.

Top