3 τυχεροί θα κερδίσουν το πιο παιχνιδιάρικο πακέτο εκμάθησης θεωρίας της μουσικής

Με αφορμή την νέα έκδοση του 2ου τεύχους του επιτυχημένου βιβλίου “Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ” σκεφτήκαμε να χαρίσουμε σε 3 τυχερούς τους δυο τόμους μαζί με τα επιτραπέζια που τα συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία σε όλους και ευχόμαστε σύντομα να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης και τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν ξανά!

 


Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ 1ος και 2ος τόμος & 2 επιτραπέζια παιχνίδια.

Το πρώτο τεύχος του βιβλίου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και το δεύτερο είναι η συνέχεια της θεωρίας του πρώτου τεύχους. 

Τα 2 επιτραπέζια (ηλεκτρονικό αρχείο) είναι μουσικά επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων βασισμένα στην ύλη των βιβλίων και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε με όλες τις οδηγίες και να εκτυπώσετε σε χαρτί της αρεσκείας σας. Τον σύνδεσμο (link) για το κάθε αρχείο του επιτραπέζιου θα τον βρείτε στο εσωτερικό του βιβλίου.

 

Συμμετοχές: μέχρι τις 23/3 στις 12:00μ.μ.

 

    • Πώς μπορώ να συμμετέχω;
      Πολύ εύκολα. Συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα συμμετοχής και αναφέροντας με σχόλιο στο facebook post που θα θέλατε να το χαρίσετε; (π.χ. στην κόρη μου, στο αγαπημένο μου ανηψάκι, στο εγγονάκι μου, στον φίλο μου Δημήτρη, σε εμένα….)

 

  • Πότε θα μάθουμε εάν κερδίσαμε και πώς;
    Η κλήρωση θα γίνει στις 23/3 στις 14:00 π.μ. Oι 3 νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στην αντίστοιχη ανάρτηση και θα σταλεί ενημέρωση στο email τους.
  • Πώς θα παραλάβουμε τα βιβλία;
    Οι νικητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους στη διεύθυνση (μόνο εντός Ελλάδας και με δικά μας έξοδα αποστολής) που θα επιλέξουν.

 

Top