Παιδικά μουσικά βιβλία για κλασικούς συνθέτες

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τους σπουδαιότερους κλασικούς συνθέτες ταξιδεύοντας με τις εικόνες και τις μελωδίες των παρακάτω βιβλίων. 

 

Δείτε σε κάθε βιβλίο τις ηλικίες που απευθύνονται:

 

Ανακαλύπτω τον Μπετόβεν

Μια σειρά βιβλίων με ήχους που μαθαίνουν στα μικρά παιδιά να αναγνωρίζουν και να εξοικειώνονται με τα όργανα της ορχήστρας και τα έργα μεγάλων κλασικών συνθετών μέσα από έξι μουσικά αποσπάσματα από το έργο τους ανά τίτλο.

 

Ο πρώτος μου Τσαϊκόφσκι

Πάτησε το κουμπί & άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Τσαϊκόφσκι.

 

Μαέστρο, μουσική!

Για να ανακαλύψεις τη μουσική των μεγαλύτερων συνθετών Μπαχ, Μπιζέ, Σούμανμ Ρίμσκι-Κόρσακοφ, Μότσαρτ, Βιβάλντι, Σαιν-Σανς, Ροσσίνι, Μπετόβεν, Σοπέν, Φορέ, Ντεμπυσσύ. Πάτα το κουμπί για να ακούσεις τις πιο όμορφες μελωδίες της κλασικής μουσικής!

 

Η ορχήστρα διηγείται: Τέσσερις εποχές σε μια μέρα

Ένα κορίτσι με τον σκύλο της ζούνε μια μεγάλη περιπέτεια διασχίζοντας τόπους κι όλες τις εποχές, την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Πάτησε τη νότα σε κάθε σελίδα και άκουσε την ιστορία να ζωντανεύει με τη μουσική του Βιβάλντι και το διάσημο έργο του “Οι τέσσερις εποχές”!

 

Ο πρώτος μου Σοπέν

Πάτησε το κουμπί και άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Φρεντερίκ Σοπέν!

 

Ο πρώτος μου Βέρντι

Πάτησε το κουμπί & άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Βέρντι.

 

Ο πρώτος μου Χάιντελ

Πάτησε το κουμπί & άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Χαίντελ.

 

Ο πρώτος μου Μότσαρτ

Πάτησε το κουμπί και άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ!

 

Ο πρώτος μου Βιβάλντι

Πάτησε το κουμπί & άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Αντόνιο Βιβάλντι!

 

Ο πρώτος μου Μπετόβεν

Πάτησε το κουμπί και άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Λούντβιχ φον Μπετόβεν!

 

Ο πρώτος μου Μπαχ

Πάτησε το κουμπί και άκουσε τις πρώτες σου μελωδίες του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ!

 

Η ορχήστρα διηγείται: Το καρναβάλι των ζώων

Πάτησε τη νότα σε κάθε σελίδα και άκουσε την ιστορία να ζωντανεύει με μουσική από το Καρναβάλι των ζώων του Σαιν-Σανς. Στη συνέχεια άκουσε όλους τους ήχους στο τέλος του βιβλίου

 

Mozart, με 5 υπέροχα μουσικά αποσπάσματα

Μαθαίνω για τη ζωή του Mozart. Τα μικρά παιδιά έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τη ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη μέσα από ένα βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση και με 5 εκτενή αποσπάσματα από πασίγνωστα έργα του.

 

Ο μαγικός αυλός (Γνωρίζω τους ήχους του κόσμου)

Πάτα κάθε φορά το κουμπί και ανακάλυψε τις υπέροχες μουσικές του Μαγικού αυλού. Τι μαγικοί ήχοι!

 

Το καρναβάλι των ζώων

Μια φορά κι έναν καιρό στο μακρινό μέλλον όλα τα ζώα συμφώνησαν να κάνουν μια μεγάλη γιορτή, ένα πάρτι… Κάτι σαν καρναβάλι… Ας το ονομάσουμε “Το καρναβάλι των ζώων”!

 

Ο Ρένος και ο Μότσαρτ

Ο Ρένος λατρεύει τη μουσική του Μότσαρτ! Κι έτσι, παρέα με τον φίλο του, ακούνε τους μουσικούς που παίζουν σ’ όλη την πόλη. Γιατί σήμερα γιορτάζουν την ημέρα της μουσικής στο Παρίσι!

 

Ο Ρένος και ο Βιβάλντι

Ο Ρένος φτάνει στη Βενετία τις μέρες του καρναβαλιού: παντού βρίσκει μάσκες, χορευτές και μουσικούς, γόνδολες και κανάλια. Πιο πολύ απ’ όλα όμως, βρίσκει παντού τη μουσική του Βιβάλντι…

 

Κλασική Μουσική

6 μουσικά κομμάτια, 6 εικόνες, 6 συνθέτες… Πάτα κάθε φορά το κουμπί και ανακάλυψε τις πιο όμορφες μελωδίες κλασικής μουσικής. Τι μαγικοί ήχοι!

 

Μπετόβεν – Γλυκιά μου συμφωνία

Μουσικό βιβλίο με εκπληκτικό ήχο. Μια εξαιρετική εισαγωγή στη μουσική του Μπετόβεν.

Ο μαγικός αυλός

Βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Μότσαρτ. Η Βασίλισσα της Νύχτας αναθέτει στον πρίγκιπα Ταμίνο να σώσει τη μοναχοκόρη της Παμίνα, που την κρατά φυλακισμένη ο τύραννος Ζαράστρο. Μαζί του παίρνει για βοηθό τον Παπαγκένο, έναν άνθρωπο του δάσους που μοιάζει με πουλί.

 

Η λίμνη των κύκνων

Βασισμένο στο ομώνυμο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι. Ένας μοχθηρός μάγος μεταμορφώνει την πριγκίπισσα Οντέτ και τις φίλες της σε κύκνους. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να ερωτευτεί κάποιος την πριγκίπισσα.

 

Οι μουσικές ιστορίες μου: Η Λίμνη των Κύκνων

Στροβιλιστείτε κι εσείς στη Λίμνη των Κύκνων διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

 

Οι μουσικές ιστορίες μου: Η Ωραία Κοιμωμένη

Διαβάστε το αγαπημένο κλασικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης ακούγοντας τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

 

Οι μουσικές ιστορίες μου: Το Καρναβάλι των Ζώων

Γιορτάστε κι εσείς στο Καρναβάλι των Ζώων διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με τις πιο όμορφες μελωδίες από το ομότιτλο έργο του Καμίγ Σεν-Σανς και προσφέρετε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων στους μικρούς μας φίλους.

 

Μότσαρτ – Ένα μικρό μουσικό θαύμα

Μουσικό βιβλίο με εκπληκτικό ήχο. Μια εξαιρετική εισαγωγή στη μουσική του Μότσαρτ.

 

Φωτό από το εξώφυλλο του βιβλίου Ο Ρένος και ο Μότσαρτ

Top