Ζητήστε μας να σας στείλουμε δωρεάν το μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι “Το κλειδί της Μουσικοπολιτείας”

Το βιβλίο Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ  απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ενός νηπιαγωγού, μουσικοπαιδαγωγού, καθηγητή μουσικής αλλά και ενός γονέα που θέλει να γνωρίσει στο παιδί του τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής. 

Η ΝΤΟρα, η ΡΕνα, η ΜΙμίκα, η ΦΑνή, η ΣΟΛεδάρ, η ΛΑρα, και η ΣΙσσυ είναι επτά κυρίες που ζουν στην μουσικοπολιτεία, εργάζονται κι έχουν διάφορες καθημερινές δραστηριότητες. Μαζί τους λοιπόν, ο μαθητής, θα περιηγηθεί στα καταστήματα και στα γραφεία τους, θα γνωρίσει τον πύργο που κατοικούν θα επισκεφθεί τη φάρμα τους, θα έχει την ευκαιρία να συναλλαχθεί με την τράπεζα και να χρησιμοποιήσει τα χρήματά τους, μαθαίνοντας παράλληλα τις έννοιες των φθογγόσημων, του μέτρου, των παύσεων, της στιγμής διαρκείας, των επαναλήψεων και πολλών άλλων, με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη.

 

Το μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι “Το κλειδί της Μουσικοπολιτείας”  ηλεκτρονικής μορφής, προστέθηκε στην 2η έκδοση του βιβλίου και παρέχεται δωρεάν μαζί με την αγορά του βιβλίου.   Το επιτραπέζιο στέλνεται ως ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις οδηγίες και στη συνέχεια το εκτυπώνετε σε χαρτί της αρεσκείας σας.

Για όσους μας στείλουν email μέχρι τις 10 Οκτωβρίου αναφέροντας οτι “θα ήθελα να μου στείλετε το επιτραπέζιο της κυρίας Σολεδάρ, θα τους το αποστείλουμε χωρίς να έχουν αγοράσει το βιβλίο Η  μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ

 

 

Μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι “Το κλειδί της Μουσικοπολιτείας”

Top