Τα πιο πρωτότυπα και καλαίσθητα σημειωματάρια για το νέο έτος!!!

The playful notebooks – flip me write me
Μια σειρά από πρωτότυπα και καλαίσθητα θεματικά σημειωματάρια-flip books για τις καθημερινές σας σημειώσεις.

The Playful Notebooks – Ρεμπέτικο

Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν έναν χορευτή να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του ρεμπέτικου τραγουδιού. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα του χορευτή.

The Playful Notebooks – Μαρία Κάλλας

Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν τη Μαρία Κάλλας να τραγουδά. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της κορυφαίας ντίβας της όπερας.

The Playful Notebooks – Όπερα

 Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν έναν μαέστρο να διευθύνει μία ορχήστρα. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα με τον μαέστρο.

The Playful Notebooks – Ορφέας και Ευρυδίκη

 Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που δείχνουν τον Ορφέα να παίζει μουσική με τη λύρα του. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της λύρας.

The Playful Notebooks – Σαπφώ

Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν την ποιήτρια να αναζητά την έμπνευση ατενίζοντας τη θάλασσα. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της Σαπφούς.

The Playful Notebooks – Μαραθώνιος

Ένα διαφορετικό, πρωτότυπο, παιχνιδιάρικο σημειωματάριο για τους λάτρεις των Ολυμπιακών αγώνων, της ιστορίας, της τέχνης και για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο ενθύμιο από το ταξίδι τους στην Ελλάδα. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που ξεφυλλίζοντάς τες, απεικονίζουν τον μαραθωνοδρόμο νικητή να τρέχει, να τερματίζει και να στέφεται με ένα στεφάνι ελιάς.

The Playful Notebooks – Μινώταυρος

Ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του σημειωματαρίου βλέπετε τον μίτο της Αριάδνης να ξετυλίγεται.

The Playful Notebooks – Παρθενώνας

Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν την χορεύτρια Nikolska με φόντο τον Παρθενώνα, εν έτει 1929, από τη φωτογράφο Nelly.

 

The Playful Notebooks – Ποσειδώνας

Ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του σημειωματάριου, βλέπετε τον σκοτεινό και απρόβλεπτο θεό Ποσειδώνα να δαμάζει τα κύματα.

 

Top