Κάλεσμα για νέους χορωδούς (8 έως 16 ετών) για ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στην χορωδία Τέττιξ

Η φετινή χρονιά ξεκινά δυναμικά για τη χορωδία μας με μια σπουδαία συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο για τις παραστάσεις της τραγωδίας Ικέτιδες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

Αυτή η σπουδαία καλλιτεχνική συνεργασία δίνει την αφορμή φέτος για να ξεκινήσουν οι πρόβες της ομάδας από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Έτσι, καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφή στην ομάδα είναι η Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

  • Δεκτά γίνονται παιδιά ηλικίας από 8 έως 16 ετών (από την Δ’ Δημοτικού έως και την Α΄ Λυκείου) που αγαπούν να τραγουδούν. Δεν απαιτείται ακρόαση ή προηγούμενες γνώσεις μουσικής. 

Το ρεπερτόριο αφορά παιδικές φωνές ενώ εργαζόμαστε στα βασικά στοιχεία της πολυφωνίας. Η κίνηση, με στόχο την ενδυνάμωση και κινητοποίηση των φωνητικών ικανοτήτων και του performing, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης μέσα στην ομάδα Tettix. Αναπτύσσουμε τη δημιουργικότητά μας. συμβάλουμε στην ευρύτερη εκπαίδευση μέσα από το τραγούδι, βιώνουμε την έννοια της μουσικής κοινότητας.

Η χορωδία Τέττιξ εργάζεται κάθε Παρασκευή 19:00 – 21:00.  

Λόγω των καλλιτεχνικών αναγκών για τη συμμετοχή της ομάδας στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στο Βεάκειο, το Ηρώδειο, το Θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί και το Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, έχουν ήδη προγραμματιστεί εντατικές πρόβες από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου το πρωί μέχρι και τα τέλη του μήνα. 

Συνδρομή:   35€ / μήνα
20€ / μήνα για τους σπουδαστές του Ωδείου Ριζοπούλου 

Αν σας ενδιαφέρει να ενώσετε τη φωνή σας με την ομάδα Tettix σε αυτή τη δημιουργική νέα αρχή, δηλώστε συμμετοχή online εδώ ή στέλνοντας email με το όνομα, την ηλικία του παιδιού, τηλέφωνο και email επικοινωνίας στα email: info@odeiorizopoulou.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 6948251605. 

 

Η χορωδία Tettix δημιουργήθηκε και καθοδηγείται από την Τέτη Αϊβατζίδου

Στο πιάνο Τεό Φοινίδης

Top