Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Εἰσαγωγὴ στὴν ἔκφραση τῆς πατρώας ἐκκλησιαστικῆς μουσικῆς».

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φιλόμουσους αναγνώστες μας, ότι ο Σύλλογος Λόγιας Εξωτερικής και Εκκλησιαστικής Μουσικής που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να διοργανώσει σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων, στα οποία θα διδάξει ο Άρχων Πρωτοψάλτης τής Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτης Νεοχωρίτης.

Εν συνεχεία παραθέτουμε την ακριβή Αναγγελία όπως αυτή διατυπώθηκε από την επίσημη σελίδα τού Συλλόγου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς και τον σύνδεσμο για τη συμπλήρωση τής ηλεκτρονικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

«Τα ὑπερφυῆ σιωπῇ χρη τιμᾶσθαι» 

Φέρεται εις γνώσιν των αγαπητών φιλομούσων ιεροψαλτών, διακόνων, ιερέων κ.λπ., ότι ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων με κεντρικό θέμα: 

«Εἰσαγωγή στην έκφραση της πατρώας εκκλησιαστικής μουσικής»

Θα διδάξει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Ἐκκλησίας, κ. Παναγιώτης Νεοχωρίτης. 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, μέ τη χρήση διαδικτυακών μέσων και η έναρξή τους εκτιμάται ότι θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα του τρέχοντος έτους. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχη εκάστου ενδιαφερομένου αποτελεί η καλή γνώση της παρασημαντικής, των ήχων, των διαστημάτων και λοιπών τεχνικών στοιχείων της μουσικής, καθώς και η συστηματική παρακολούθηση των σεμιναριακών μαθημάτων.

Καλούνται λοιπόν, όσοι επιθυμούν καί πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Σύνδεσμος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η παρούσα δήλωση δεν συνιστά οριστική εγγραφή.

Θα αναρτηθεί εκ νέου ανακοίνωση σχετικά με την αίτηση, τους όρους και το κόστος συμμετοχής.

Πηγή

Top