Ευχόμαστε σε εκπαιδευτικούς και γονείς μια δημιουργική σχολική χρονιά  

Για την προετοιμασία ή για τη δημιουργία της μουσικής σας αίθουσας, σας ενημερώνουμε για τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Fagottobooks καθώς και για τις ειδικές εκπτώσεις που ισχύουν.

Eιδικές τιμές στις εκδόσεις Fagottobooks, στα μουσικοπαιδαγωγικά κρουστά και στο εκπαιδευτικό υλικό ισχύουν για:

•  Παιδικούς σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Σχολεία, Ωδεία, Μουσικές σχολές, Μουσικά Σχολεία
•  Βιβλιοθήκες και τμήματα Πανεπιστημίων
•  Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Μουσικούς, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Μουσικοθεραπευτές
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να λάβουν την έκπτωση απλά και γρήγορα με την αποστολή του e­mail τους, δίνοντας μόνο το ονοματεπώνυμό τους και το όνομα του σχολείου όπου εργάζονται.

Παραγγελίες – Προσφορές
Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δύο μας καταστήματα (Aθήνα, Λευκάδα) ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε τα είδη που θέλετε να παραγγείλετε.

Στη συνέχεια μπορείτε να στείλετε με email ή μέσω του καλαθιού στο www.fagottobooks.gr την παραγγελία σας ή απλώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε την προσφορά μας.

Άμεσα θα λάβετε την προσφορά μας όπου θα αναγράφονται αναλυτικά οι εκπτώσεις σε κάθε είδος.

Παραλαβή παραγγελίας
Την παραγγελία σας τη λαμβάνετε κατευθείαν από το κατάστημά μας ή σας την αποστέλλουμε με επιπλέον έξοδα αποστολής στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

Πληρωμή Παραγγελίας
Μέσω αντικαταβολής, πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επικοινωνία – Ενημέρωση
Γραφτείτε στο μηνιαίο Fagottobooks Newsletter στο www.fagottobooks.gr. Ενημερωθείτε καθημερινά για νέες εκδόσεις και νέες παραλαβές κρουστών από τη σελίδα μας
στο Facebook. Eπικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για συμβουλές και προτάσεις ή επισκεφτείτε μας για να ακούσετε από κοντά τα κρουστά, να ξεφυλλίσετε τα βιβλία μας, να παίξετε με τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια. Επίσης, στη σελίδα μας στο facebook αναρτώνται καθημερινά τα νέα μας, άρθρα για την μουσική εκπαίδευση, σεμινάρια, προτάσεις, ενδιαφέροντα βίντεο και μουσικές.

Kατάλογος Κρουστών και Εκπαιδευτικού Υλικού

 

Κατάλογος εκδόσεων Fagottobooks

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας επισκεφτείτε το www.fagottobooks.gr

 

Top