Για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο ενθύμιο από το ταξίδι τους στην Ελλάδα

The playful notebooks – flip me write me 
Μια σειρά από πρωτότυπα και καλαίσθητα θεματικά σημειωματάρια-flip books για τις καθημερινές σας σημειώσεις. Ξεφυλλίζοντας γρήγορα τις σελίδες του κάθε σημειωματάριου βλέπετε τα μικρά σκίτσα να κινούνται.

Ένα διαφορετικό, πρωτότυπο, παιχνιδιάρικο σημειωματάριο

  • για φιλόμουσους και μη 
  • για τους λάτρεις της ποίησης 
  • για τους λάτρεις των μύθων 
  • για όσους πιστεύουν στον έρωτα
  • για τους φίλους και οργανοπαίχτες του ρεμπέτικου
  • για τους λάτρεις της όπερας 
  • για τους λάτρεις της Μαρίας Κάλλας
  • για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο ενθύμιο από το ταξίδι τους στην Ελλάδα

 

 

The Playful Notebook – Σαπφώ είναι ένα σημειωματάριο με θέμα τη σπουδαιότερη Ελληνίδα λυρική ποιήτρια της αρχαιότητας. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν την ποιήτρια να αναζητά την έμπνευση ατενίζοντας τη θάλασσα. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της Σαπφούς ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις ή να αποτυπώνετε τις ιδέες σας.

 

The Playful Notebook – Ορφέας και Ευρυδίκη είναι ένα σημειωματάριο με θέμα τον μυθικό έρωτα της Ευρυδίκης και του Ορφέα, του σπουδαιότερου μουσικού της αρχαιότητας. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που δείχνουν τον Ορφέα να παίζει μουσική με τη λύρα του. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της λύρας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις ή να αποτυπώνετε τις ιδέες σας.

 

The Playful Notebook – Ρεμπέτικο είναι ένα σημειωματάριο αφιερωμένο στο ρεμπέτικο τραγούδι. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν έναν χορευτή να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του ρεμπέτικου τραγουδιού. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα του χορευτή ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις ή να αποτυπώνετε τις ιδέες σας.

 

The Playful Notebook – Όπερα είναι ένα σημειωματάριο αφιερωμένο στο μοναδικό αυτό είδος μουσικού θεάτρου. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν τη Μαρία Κάλλας να τραγουδά. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της κορυφαίας ντίβας της όπερας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις ή να αποτυπώνετε τις ιδέες σας.

 

The Playful Notebook – Μαρία Κάλλας είναι ένα σημειωματάριο αφιερωμένο στην εμβληματική Ελληνίδα υψίφωνο. Το σώμα αποτελείται από 64 σελίδες που απεικονίζουν τη Μαρία Κάλλας να τραγουδά. Αν το ξεφυλλίσετε γρήγορα, θα δείτε την κινούμενη εικόνα της κορυφαίας ντίβας της όπερας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατάτε σημειώσεις ή να αποτυπώνετε τις ιδέες σας.

 

 

Για αγορές χονδρικής επικοινωνήστε στο email 

 

Top