Μαθαίνουμε αγγλικά μέσα από το παιχνίδι

Πολλές φορές η εκμάθηση μιάς ξένης γλώσσας φαντάζει δύσκολη για τα παιδιά. Μπορεί όμως αυτό να επιτευχθεί με έναν τρόπο ευχάριστο, δημιουργικό και κυρίως διασκεδαστικό. Ας ξεχάσουμε τους βαρετούς κανόνες και χωρίς πίεση ας τα βοηθήσουμε να μάθουν αγγλικά παίζοντας! Η διαδικασία αυτή, με φυσικό και αβίαστο τρόπο θα τους δώσει τη δυνατότητα να μάθουν και να αγαπήσουν τη γλώσσα.

A b c μαγνήτες

 

 

Στο κουτί a,b,c μαγνήτες περιλαμβάνονται 52 γράμματα (26 πεζά και 26 κεφαλαία). Το παιδί μπορεί να μάθει το αγγλικό αλφάβητο και να σχηματίσει τις πρώτες του λέξεις στα αγγλικά. Εφόσον έχει μάθει το αλφάβητο μπορούμε να του ζητήσουμε να σχηματίσει όσες λέξεις ξέρει που αρχίζουν π.χ. από c (cat, car, can κ.λπ). 

Βρείτε τους Α, b, c μαγνήτες εδώ

Α,b, c μαγνήτες και πίνακας 40×28

A,b,c μαγνήτες και πίνακας 56×40

 

Μαθαίνω αγγλικά περιγράφοντας την εικόνα

Οι ιστορίες με τη Μόα απεικονίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ζωής ενός παιδιού στο σχολείο. Στο κουτί περιέχονται 92 κάρτες  χωρισμένες σε διαφορετικές ενότητες, τις οποίες το παιδί θα βάλει σε σωστή σειρά και κατόπιν θα περιγράψει. Το παιχνίδι αυτό βοηθάει στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου του παιδιού μέσα από αντικείμενα και εμπειρίες που του είναι οικείες αλλά κυρίως στην ανάπτυξη του περιγραφικού του λόγου.

Βρείτε τις ιστορίες με τη Μόα εδώ

Top