Εuropeana Μusic: 337,487 ψηφιακά αρχεία με θέμα τη μουσική

Εξερευνήστε 337,487 αρχεία με ηχογραφήσεις, εικόνες, κείμενα, βίντεο, πίνακες ζωγραφικής, σχέδια και άλλα έργα με θέμα τη μουσική, από όλη την Ευρώπη.

 

H συλλογή της europeana για τη μουσική εμπλουτίζεται καθημερινά, όπως, και οι υπόλοιπες συλλογές της. Περιηγηθείτε και απολαύστε τη σημαντική αυτή ευκαιρία πρόσβασης σε αρχεία με τα οποία δύσκολα θα ερχόμασταν σε επαφή.

 

Επίσης, στη διεύθυνση www.europeanasounds.eu/sounds/music, οι επαγγελματίες μουσικοί, οι ακαδημαϊκοί ερευνητές και οποιοσδήποτε πολίτης αγαπά τη μουσική, μπορεί να κάνει αναζητήσεις στην Europeana Music και να ‘κατεβάσει’ περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από 50 ευρωπαϊκά ινστιτούτα ηχογραφήσεων.

 

Εuropeana – Αλλάζουμε τον κόσμο μέσω του πολιτισμού

Στην Europeana επεξεργάζονται εκατοντάδες ευρωπαϊκά αρχεία, βιβλιοθήκες και μουσεία με σκοπό τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς για λόγους διασκέδασης, εκπαίδευσης και έρευνας.

Οι Europeana Collections παρέχουν πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια ψηφιοποιημένα αντικείμενα – βιβλία, μουσική, έργα τέχνης και άλλα – με εξελιγμένα εργαλεία και φίλτρα αναζήτησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι ψάχνετε.

Οι ειδικές θεματικές συλλογές για την τέχνη, τη μόδα, τη μουσική, τη φωτογραφία και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο περιλαμβάνουν γκαλερίblog και εκθέσεις που ενημερώνουν και εμπνέουν.

 

Περιηγηθήτε σε 52,067,259 έργα τέχνης, τεχνουργήματα, βιβλία, βίντεο και ήχους από όλη την Ευρώπη

 

 

 

 

Top