Εργαστήριο μουσικοκινητικής αγωγής ενηλίκων «Ο γύρος του κόσμου σε οχτώ νότες»

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. – 1 μ.μ
Matey Dance School, Πορφυρίωνος 1 & Κυπρίων Αγωνιστών

Με αφορμή το μυθιστόρημα ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες του Ιουλίου Βερν, θα επιχειρήσουμε να ταξιδέψουμε και να επισκεφτούμε μουσικούς σταθμούς από το ταξίδι του Φιλέα Φογκ. Βοηθοί μας θα είναι ο λόγος, η κίνηση και η μουσικής και όχημα φαντασία και ο αυτοσχεδιασμός!

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, με κέφι, γέλιο, δημιουργικότητα και πολλές νότες λέξεις χρώματα και …… καλού και για κακού πάρτε μαζί διαβατήριο και έναν χάρτη!

Δηλώσεις συμμετοχής: info@orffesma.gr
Δωρεάν για τα μέλη του Ε.Σ.Μ.Α.
10 ευρώ για τα μη μέλη του Ε.Σ.Μ.Α.

Διοργανωτής: Ελληνικός Σύλλογος Μουσικοκινητικής Αγωγής – Greek Orff-Schulwerk Association

Μετά το εργαστήριο θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Σ.Μ.Α.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Αντιγόνη Ζαχαρη
Είναι αριστούχος κάτοχος διπλώματος και πτυχίου πιάνου (Τουφεξής Δ., Stroux L.) και ανώτερων θεωρητικών (ωδικής, αρμονίας, αντίστιξης). Είναι απόφοιτος της Διετούς Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης στη Μουσικοκινητική Αγωγή Carl Orff (Σχολή Μωραΐτη, I.O.S.F.S) και έχει σπουδές στο σύστημα Kodály. Έχει πιστοποιημένη κατάρτιση στη συμβουλευτική (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), και στη εκπαιδευτική ψυχολογία (Ε.Κ.Π.Α.). Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου, μουσικοκινητικής αγωγής, διεύθυνσης χορωδίας, σύστημα Kodály, θεατρικής αγωγής, υποκριτικής, συγγραφής και αφήγησης παραμυθιών, αγωγής υγείας, ψυχικής υγείας κ.ά. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια, σεμινάρια ενηλίκων και ημερίδες. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1998 στο «Ραδιόφωνο Λυχνάρι 91,4», έχει επιμεληθεί μουσικά θεατρικές παραστάσεις και έχει ασχοληθεί με την αφήγηση παραμυθιών και την παρουσίαση εκδηλώσεων. Από το 1994 υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 1998 στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου στο οποίο διδάσκει πιάνο και μουσικοκινητική αγωγή. Το τρέχων σχολικό έτος υπηρετεί στο Υπουργείο Παιδείας.

facebook event

Top