Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού στο Χατρίπυ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | 18:00 |  Χατρίπυ Συνεργατικό καφενείο

 

H ζωή γίνεται τραγούδι και το τραγούδι ζωή…

Tο «Εργαστήρι παραδοσιακού τραγουδιού» ξαναζωντανεύει από τον Οκτώβρη στο Συνεργατικό καφενείο «Χατρίπυ», μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα την περασμένη άνοιξη.

Το παραδοσιακό τραγούδι είναι μια άλλη κοινή μας γλώσσα. Γεννιέται και μεταπλάθεται μέσα από τα «δρώμενα» της ζωής. Δεν έχει ηλικία και χρόνο μετρήσιμο. Κρύβει ιστορίες και πρόσωπα υπαρκτά όσο και φανταστικά, συναισθήματα προσωπικά που όμως όλοι μοιραζόμαστε, στιγμές του χθες που συναντούν το τώρα. Καταγράφει τη συνομιλία του ανθρώπου με καθετί που τον περιβάλλει. Κουβαλά ατόφιες αισθήσεις, εικόνες ζωντανές, λόγο μεστό, ήχους και ρυθμούς που ρέουν και κυλάνε ασταμάτητα παίρνοντας κάθε δυνατή μορφή, εκφράζοντας την ευπλαστότητα κάθε δημιουργίας με βαθιές ρίζες.

Συμμετοχή-πληροφορίες

Για τη συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την υπεύθυνη Korina Gavala στο 6934610085 ή μέσω προσωπικού μηνύματος, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. 
*Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. 

Οι συναντήσεις θα γίνονται 1 φορά την εβδομάδα, απογευματινές ώρες, στο Συνεργατικό καφενείο «Χατρίπυ», Δημοφώντος 154 και Σιλανίωνος στα Πετράλωνα. Η συνάντηση γνωριμίας θα γίνει την Τετάρτη, 4 Οκτώβρη, ώρες 18.00-19.30. 


 

Top