Οι παιδαγωγικές θεωρίες παίζουν μουσική…

Το 5ο Σεμινάριο του Ετήσιου Μουσικοπαιδαγωγικού Κύκλου του Ωδείου #Ρυθμοί (Λ. Πεντέλης 14, Βριλήσια), με την εξαιρετική Δρ. Ελισσάβετ Περακάκη, ΕΕΠ, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, ΕΚΠΑ, το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου 2022.

Το θέμα του Σεμιναρίου “Οι παιδαγωγικές θεωρίες παίζουν μουσική: πρακτικές προσεγγίσεις κατά τη διδασκαλία των μουσικών οργάνων.”

Πώς εμπλέκονται οι θεωρίες μάθησης κατά τη διδασκαλία ενός μουσικού οργάνου; Τι ρόλο διαδραματίζουν οι ταξινομίες των στόχων; Υπάρχει «χώρος» και χρόνος για την καλλιέργεια μεταγνωστικών δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης; Ποιος θεωρείται ο κατάλληλος δάσκαλος; Μπορεί η τάξη να «αντιστραφεί» (flipped); Είναι δυνατή η εξ αποστάσεως διδασκαλία; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα δοθούν μέσα από τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, μέσα από παραδείγματα καλών πρακτικών κατά τη διδασκαλία μουσικών οργάνων σε όλα τα επίπεδα (αρχάριοι και προχωρημένοι) και μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας και τον προβληματισμό των συμμετεχόντων.

*Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς όλων των οργάνων.
*Λόγω της πανδημίας, ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, οπότε θα χρειαστεί να κλείσετε έγκαιρα την θέση σας.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στο 2106857901.

Θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα: για να παρακολουθήσετε είναι απαραίτητο να έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή ράπιντ τεστ 24 ωρών όπως και έγγραφο ταυτοποιήσης.
Περισσότερες πληροφορίες: #Ωδείο_Ρυθμοί

Πηγή, facebook event

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Γεράσιμος Χοϊδάς, 16-17/10/21 Δημήτρης Μπουζάνης, 20-21/11/21 Ολυμπία Αγαλιανού ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣΚΥΚΛΟΣ Ενας φμουσικπταιδαγωγικόςκλοςσεμιναρίων, που απευθύνεται σε μουσικούς, με κύριο χώρο διδασκαλίας τους τα ωδεία. Ωδείο #Ρυθμοί Μαρία Φιλιάνου 22-23/1/22 Δρ. .Ελισσάβε Περακάκη, ΤαΣεμινάριαθαγίνονταιένα Σαββατοκύριακοτονμήνα, Ροντούλη Λένα, 19-20-/3/22 ΝικοςΣυρμακέσης Σαββατο16:3 τέχνη μουσική πολιτισμός 19:30 14:30. ΣτοΩδείο#Ρυθμοί, #Ρυθμοί Λ.Πεντέλης ,Βριλήσσια, 210-6857901 Ολυμπία Αγαλιανού, 28-29/5/22 Λουλακη Μυρτώ 26-27/6/22 の Θμ Λόγω του Covid- θα περιορισμένος αριθμός ατόμων θα παρακολουθήσουν. θήσουν Απαιτείται κράτηση θέσης- προτεραιότητας."

Top