Sakotura Jazz Fest 0.3 στο Πήλιο

Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 21:00
είσοδος: 7 ευρώ
Ανοιχτό Θέατρο, Χόρτο Πηλίου

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Sakotura Jazz Fest 0.3, στον φιλόξενο χώρο του ανοιχτού θεάτρου, του Ιδρύματος Αγγελίνης – Χατζηνίκου. Ο Σύλλογος ΣΑΚΟΤΟΥΡΑ – Φίλοι Ν. Ψοφογιώργου, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη πλέον μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη μνήμη του ντράμερ Νίκου Ψοφογιώργου.

Στη φετινή βραδιά θα παίξουν οι:

Νικόλας Αναδολής Quartet

Νικόλας Αναδολής, πιάνο
Αλέξανδρος Χτιστάκης, τύμπανα
Κώστα Πατσιώτης, κόντρα μπάσο
Χριστίνα Ψύχα, φωνή

United world-Νικόλας Αναδόλης

Παρουσιάζουν παραδοσιακά τζάζ θέματα με μοντέρνα αισθητική και έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού. Το πρόγραμμά τους συμπεριλαμβάνει ακόμα κάποια τραγούδια από περιοχές της λατινικής Αμερικής σε χορευτικούς ρυθμούς bolero και bossa nova.

Νικόλας Αναδολής
Γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Αυτοσχεδίαζε στο πιάνο από τεσσάρων ετών και στα πεντέμιση άρχισε μαθήματα κλασσικού πιάνου. Το 2001 άρχισε μαθήματα τζαζ και το 2002 έγινε μαθητής στο Κρατικό Ωδείο στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε πολλά master classes με γνωστούς μουσικούς.

Το 2004 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ελληνοκυπριακό διαγωνισμό πιάνου “Ο ΦΙΛΩΝ”. Το 2008 κέρδισε πλήρη (Προεδρική) υποτροφία για 4ετείς σπουδές στο Berklee College of Music οπου και αποφοίτησε το 2012 με Αριστα και διπλή ειδικότητα στην τζαζ ερμηνεία και σύνθεση. Την ιδια χρονιά τιμήθηκε με το βραβείο σύνθεσης “Clare Fisher”. Το 2010, κατα την διάρκεια των σπουδών του, πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό τζαζ πιάνου Martial Solal, που γίνεται κάθε 4 χρόνια στο Παρίσι και κερδισε το πρώτο βραβείο (Grand prix de la ville de Paris),

Το 2014 πήρε το Master of music (jazz studies – performance) από το New England Conservatory (N.E.C.), Boston, U.S.A και απο τον Οκτώβριο του 2017 διδάσκει τζάζ πιάνο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Τζαζ Ερμηνεία και Νέες τεχνολογίες”.

Έχει συνθέσει κομμάτια για σόλο πιάνο, για τζαζ πιάνο τρίο, για ντουέτο με σαξόφωνο, για brass και string ensemble, για big band, για σεπτέτο σαξοφώνων, για χορωδία καθώς και για 6 πιάνια με 12 πιανίστες.

Ως τζαζ πιανίστας εμφανίστηκε σόλο ή με τρίο σε πολλά φεστιβάλ: Μαρόκο (Rabat), Γαλλία (Παρίσι, Μονπελιέ), Ολλανδία (Amersfoort), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Γερμανία (Heidelberg, Passau, Essen, Ludwigshafen, Munich, Hamburg), Ρουμανία (Satu Mare), Ελβετία (St. Imier), U.S.A. (Boston, New York, San francisco), Taiwan (Tainchung jazz festival), China (Forbitten city hall), Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σαντορίνη, Βέροια, Sani – Χαλκιδική), αλλά και στο μυθικό jazz club BUE NOTE στη Νέα Υόρκη.

Συνεργάστηκε με πολλούς μουσικούς μεταξύ άλλων με τους: George Garzone, François Moutin, Louis Moutin, Four Freshmen, Jerry Bergonzi, Dan Gabel, Magnus Ostrom.

Χριστίνα Ψύχα

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, ενώ παράλληλα γίνεται μέλος της νεανικής χορωδίας της Φιλαρμονικής Αιγίου. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει Προσχολική αγωγή στην πόλη των Ιωαννίνων όπου και ξεκινά την επαγγελματική της δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής. Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα κλασσικού τραγουδιού στο Αττικό Ωδείο με τη Γεωργία Μπαλαμπίνη και τζαζ τραγουδιού με τις Σοφία Νοητή και Σάσα Παπαλάμπρου. Διδάσκεται ρυθμολογία και τεχνική τζέμπε (αφρικανικό κρουστό) με τον Πέτρο Κούρτη, τζαζ αρμονία στο Ωδείο Τέχνης Γ.Φακανάς στα πλαίσια του οποίου συμμετέχει στο λάτιν σύνολο του Carlos Menendez. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο και τον φωνητικό αυτοσχεδιασμό μέχρι σήμερα με το Νικόλα Αναδολή. Από το 2008 δημιουργεί διάφορα πρότζεκτ με διασκεύες από το ευρύτερο φάσμα της τζαζ μουσικής και παίζει σε σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 2014 δημιουργεί το Serenatas project (παραδοσιακό λατινοαμερικάνικο τραγουδι) στο οποίο έχουν συμμετάσχει ο Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά), ο Ανδρεάς Ευσταθόπουλος (κλασική κιθάρα), ο Γιώργος Ρούλος (κόντρα μπάσο), Νικόλας Αναδολής (πιάνο), Χρήστος Μπαλαούρας (κιθάρα), Μιχάλης Καταχανάς (βιόλα), Λάμπρος Παπανικολάου (κόντρα μπάσο). Το 2017 περνά με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Master of Jazz music and new technologies του τμήματος των Μουσικών σπουδών του Καποδιστριακού πανεπιστημίου, όπου φοιτά μέχρι σήμερα.

Κωνσταντίνος Πατσιώτης

Ο Κωνσταντίνος Πατσιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και πιο συγκεκριμένα με το βιολί σε ηλικία 5 ετών. Το 2001 εισήχθη στο μουσικό σχολείο Ιλίου όπου και φοίτησε ως το 2007. Εκεί ήρθε σε επαφή με διαφορά μουσικά όργανα αλλά και μουσικές παραδόσεις. Ένα από τα όργανα που είχε ιδιαίτερη ενασχόληση ήταν το ηλεκτρικό μπασο. Στα 18 ξεκινά τις σπουδές του στο Ιόνιο πανεπιστήμιο στο τμήμα Μουσικών Σπουδών και ύστερα από ακρόαση εισέρχεται στην Κατεύθυνση Τζαζ με ειδίκευση το Κοντραμπασο. Το 2013 ολοκληρώνει τις σπουδές του ενώ παράλληλα αρχίζει να συνεργάζεται με διάφορους μουσικούς από την εγχώρια αλλα και διεθνή σκηνή της Τζαζ (Γιώργος Κοντραφούρης, Γιώργος Κρομμύδας, Diminuita, Gregor Huebner, Morris el Medioni κ.α. ) ενώ λαμβάνει μέρος σε διάφορες συναυλίες, σεμινάρια και φεστιβάλ στην Ευρώπη (Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Όρχους, Κάιρο κ.α.).Έχει και συνεργαστεί και με πολλούς τραγουδοποιούς τραγουδιστές και σύνολα από την Έντεχνη, Ροκ, Ποπ, Λαϊκή μια κλασική μουσική σκηνή της Ελλάδας και του εξωτερικού (Νίκος Ξυδάκης, Καμεράτα, Νίκος Πλατύραχος, Chris Cornell κ.α.)

Αλέξανδρος Κτιστάκης

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master΄s Degree στη Μουσική ερμηνεία από το τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Σπούδασε στην Αθήνα μοντέρνα μουσική με κατεύθυνση jazz performance στα drums.

Έχει συμμετάσχει στο παγκόσμιο συνέδριο jazz σχολών I.A.S.J. στο Berklee College of music. Έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με τους Ron Savage, Ralph Peterson, Lee Pierson, Antonio Sanchez. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του

Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα drums έχει συνεργαστεί στην jazz, latin-jazz, funk και fusion-Jazz μουσική με τους : Anthony Jackson, Eric Marienthal, Bireli Lagrene, Tony Lakatos, Bob Francheschini, Brett Garsed, Dulce Pontes, Mark Murphy, Frank Gambale, Mitchel Forman, Alex Foster, Dave Friedman, Bobby Few, Mike Miller, Abram Wilson, Miles Griffith, Greg Beily, Amik Guerra, Soweto Kinch, Denys Baptiste, Jason Yarde, Rex Richardson, Paul Clarvis, Tony Remy, Reiner Witzel, Igor Lumpert, Joel Soto, Τάκη Πατερέλη, Γιώργο Κοντραφούρη, Βασίλη Ρακόπουλo, Δημήτρη Βασιλάκη, Γιώργο Φακανά, Αντώνη Ανδρέου, Δημήτρη Τσάκα, Κώστα Μπαλταζάνη, Δήμο Δημητριάδη,Τάκη Μπαρμπέρη κ.α. Ως ερμηνευτής, έχει συνεργαστεί στην Ελληνική μουσική με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Πέτα, Φοίβο Δελληβοριά, Αλέξια, Διονύση Τσακνή, Άλκηστις Πρωτοψάλτη Νίκο Πορτοκάλογλου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε τις νέες του συνθέσεις με το προσωπικό σχήμα ALEX DRAKOS TRIO και το album με τίτλο TORA που κυκλοφορεί από την Puzzlemusik. Εχει εμφανιστεί στους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους παγκοσμίως, μεταξύ άλλων Carnegie Hall (New York City), Sydney Opera (Australia), Teatro principal Barcelona (Spain), Piccolo Teatro di Milano (Italy), Ηρώδειο (Αθήνα), Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (ΑΘήνα).

PALETTE ENSEMBLE
(Sokratis Votskos Quartet)

Κώστας Αναστασιαδης: τύμπανα
Σωκράτης Βότσκος: σοπράνο σαξόφωνο-συνθέσεις
Λέανδρος Πασιάς: πιάνο
Βαγγέλης Βραχνός: κοντραμπάσο

Το σχήμα δημιουργήθηκε μέσα στο 2017 με αφορμή συνθετικό υλικό εμπνευσμένο από τον ήχο των «μεγάλων» της ευρωπαϊκής jazz, επηρεασμένο από την αισθητική της ECM και διαμορφωμένο από την προσωπική έκφραση και την ιδιοσυγκρασία των μελών του συνόλου. Θα παρουσιαστεί υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του σχήματος.

Πρωτοεμφανίστηκαν στο φεστιβάλ ΚΟΘ underground στο block33 Θεσσαλονίκη. Το επερχόμενο τους tour (παρουσίασης της επερχόμενης 1ης τους δισκογραφικής δουλειάς) περιλαμβάνει το φεστιβάλ Sakotura jazz festival (Χόρτο Πηλίου) στη μνήμη του Νίκου Ψοφογιώργου, το φεστιβάλ Prilep jazz weekend, και το Odessa jazz festival στην Ουκρανία.

official site   Νίκος Ψωφογιώργος

 

Video  από ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ. Όλα tα κομμάτια περιλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο με τίτλο are ”Inner Journey”.

Σωκράτης Βότσκος

Γεννήθηκε στην Έδεσσα Ν.Πέλλας το 1989. Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής 12 χρονών (κλαρινέτο και θεωρητικά). Το 2007 εισήχθη στο Τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης του Παν.μακ. από όπου αποφοίτησε το Σεπτέμβρη του 2013 με ειδίκευση στο κλαρινέτο στη τάξη του Μ.Μουμουλίδη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύνθεσης με τους dr.Eric Honour και Jason Raynovich και ερμηνείας με τον κ.Γ.Χατζηνίκο και Μ.Μου/δη. Έχει συμμετάσχει (ως  κλαρινετίστας-σαξοφωνίστας) σε  πολυάριθμες συναυλίες στο Μέγαρο μουσικής θεσσαλονίκης (10 συναυλίες με σύνολα τζαζ τμετ,  συμφωνική ορχήστρα τμετ, κ.α.), σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αφιέρωμα στη Δόμνα Σαμίου), καθώς και σε χώρους όπως το block33, club του Μύλου,  Τελλόγλειο ίδρυμα, σχολή θεάτρου Α.Βουτσινά, καφεθέατρο ελληνικό, γαλλικό ινστιτούτο λάρισας, μεσαιωνική τάφρος Ρόδου, βυζαντινό μουσείο Θες/κης, αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης, Θέατρο Μακεδονικών Σπουδών, Βαφοπούλειο Πν.Ίδρυμα, ωδείο Athenaeum-Αθήνα, Six D.o.g.s Αθήνα, Αρχαία-Ρωμαϊκή αγορά Θες/κης, θέατρο Γαβαλλιώτισας, Μουσικό χωριό- Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου, μέγαρο μουσικής βέροιας (σύμπραξη ορχήστρας τμετ με Ματθαίο Τσαχουρίδη) αλλά και στο Palermo της Σικελίας (centralle culturali), τη Κωνσταντινούπολη ( Gitarcafe etc) , το Freiburg/Βόννη/Κολωνία/Άαχεν της Γερμανίας, καθώς και στη Κύπρο (φεστιβάλ Ξαρκής, Αρχαιολογικό μουσείο Λευκώσιας, συναυλίες σε Λεμεσό – Tepee rock club, Θέατρο Ριάλτο, Λάρνακα, Λευκωσία και Πάφο) ενώ έχει εμφανιστεί σε συναυλία με τον θρυλικό Milcho Leviev.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες support με τους Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Βασίλη Καζούλη και Ψαρογιώργη και σε συναυλία με το Κώστα Μακεδόνα. Έχει συμμετάσχει ως μουσικός σε επεισόδια της σειράς ”9 μήνες” (mega Κύπρου, star Ελλάδας). Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας διηύθυνε τη χορωδία της ταξιαρχίας ΕΛΔΥΚ 3/1 στα πλαίσια των εορταστικών συναυλιών στο ελληνικό προξενείο και ενώπιον του υφυπουργού άμυνας κ.Βίτσα. Έχει μελοποιήσει ποίηση του Ηλία Τσέχου (σύνθεση, ενορχήστρωση). Δισκογραφικά έχει συμμετάσχει στους δίσκους ‘’Music Conversations’’ και ‘’Knot’’ του σχήματος Reg.Proj, στο δίσκο ‘’Colors’’ η καμπυλόγραμμη κίνηση’’ (ο οποίος χορογραφήθηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ χορογραφίας 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη), στο δίσκο ‘’Kolida Babo’’, σε δίσκο με το μεγάλο μουσικό της τζαζ Milcho Leviev, σε προσωπικό δίσκο με τον διεθνώς καταξιωμένο ντράμερ Κώστα Αναστασιάδη, σε δίσκο συνεργασίας με Φ.Βελεσιώτου- Βασίλη Καζούλη κα, αλλά και σε ελληνοτουρκική παραγωγή συναυλιών που κυκλοφόρησε σε dvd και σε άλλους (10δες) δίσκους. Με το συγκρότημα ‘’Kolida Babo duet’’ εκπροσώπησαν τη χώρα στη 18η biennale νέων καλλιτεχνών της Ευρώπης (Τίρανα και Δυρράχιο Αλβανίας) το Μάιο του 2017 όπου και άνοιξαν την έκθεση, ενώ με το jazz quartet ‘’Domus jazz ensemble’’ ορίστηκαν ως αναπληρωτές στο τομέα μουσικής της 17ης biennale που έγινε στο Μιλάνο τον Οκτώμβρη του 2015. Με το πρώτο δίσκο των Kolida Babo duet ‘’μπήκαν’’ στο top20 των jazz charts του itunes για τη Γαλλία, ανάμεσα σε δίσκους των Miles Davis, Nina Simone, Ibrahim Maalouf, Diana Krall.Με το συγκρότημα Reggetiko Project ηχογράφησαν για τη ταινία μικρού μήκους ‘’Afterlife’’ του Χρήστου Σαγιά με πρωταγωνιστή το Γιάννη Στάνκογλου, η οποία βραβεύτηκε στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας 2017. Έχει ηχογραφήσει για τη ταινία ‘’The last Warrior’’ παραγωγής Disney σε μουσική του συνθέτη Γεώργιου Καλλή, αλλά και για διάφορες θεατρικές παραστάσεις (ΖΟΟΤ 2017 κα). Έργο του έχει επιλεχθεί για δίσκο αφιερωμένο σε έργα για φλάουτο, οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Naxos music το Μάιο του 2018.

Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής της κατεύθυνσης  ”Ακουστικός σχεδιασμός και Πολυμέσα’’ του Ανοιχτού πανεπιστημίου (ακαδημαϊκό έτος 2015-16) ενώ έχει επιλεχθεί ώς mentor στη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ‘’Coursera’’ για το μάθημα ‘’Fundamentals of audio and music engineering’’. Έχει εργαστεί στο δημοτικό ωδείο Αριδαίας για τρία χρόνια (2013-2015, 2016-2017), στο δημοτικό ωδείο Γιαννιτσών(2016-17,2017-18), στο ωδείο εν τέχνη (2012-2013), στο Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας(2016-2017), στο Μουσικό σχολείο Σπάρτης (2017-2018) και στο Λακωνικό ωδείο Σπάρτης την ίδια χρονιά.

Λέανδρος Πασιάς

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου 10 ετών ξεκίνησε μαθήματα με το Τάσο Μάντζαρη στο ωδείο Musicworkshop. Συνέχισε με μαθήματα κλασικής και τζαζ αρμονίας στο σύγχρονο ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή το Γιάννη Αγγελάκη. 18 ετών συνέχισε τις σπουδές του στη τζαζ ακαδημία στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με καθηγητές στο τζαζ πιάνο τους Karel Boehlee, Rob van Bavel, Hans Vroomans και στο κλασικό πιάνο με τους Gert-Jan Vermeulen. Μεταξύ άλλων συμμετείχε σε εργαστήριο με τον διωθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή Arnold Dooyewerd. Στο Άμστερνταμ πήρε μέρος σε σεμινάρια με τους: Avishai Cohen Trio, Mike Clark, Dominique DiPiazza, Robin Eubanks, Panagiotis Andreou, Hilario Duran Trio, Enrico Pieranunzi, Dennis Mackrel, Miles Okazaki και Jeff Levenson. Το Σεπτέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο με τίτλο ”It’s Time to Go”.

Ευάγγελος Βραχνός

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989, όπου δραστηριοποιήθηκε μουσικά για 10 χρόνια, ενώ συνέχισε με σπουδές τζαζ κοντραμπάσου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Συμμετέχει σε ποικίλες μπάντες στη πόλη της Θεσσαλονίκης και σε διάφορα και ετερόκλητα ήδη μουσικής, όπως Balkan, gupsy jazz, free jazz, avant—garde, ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές σε δίσκους. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά σε σύνολα ως τρομπετίστας, κορνίστας, και είναι φοιτητής ιατρικής.

Κώστας Αναστασιάδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Η κλίση του στη μουσική εκδηλώθηκε από τα παιδικά του χρόνια και τελικά απέκτησε τα πρώτα του τύμπανα σε ηλικία 13 ετών. Αυτοδίδακτος μουσικός παίρνει μέρος σε τοπικά συγκροτήματα της εποχής ενώ το 1986 αρχίζει η επαγγελματική του καριέρα και συνεργάζεται με καλλιτέχνες της χώρας του. Το 1992, η δίψα του για γνώση τον οδηγεί στην Αμερική όπου παίρνει μαθήματα μουσικής στο Musicians Institute της Καλιφόρνιας. Στο διάστημα της εξάμηνης φοίτησής του (Percussion Institute) καινοτομεί ανακαλύπτοντας μία μέθοδο με το όνομα “Κύκλοι του Ρυθμού”. Επίσης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία στο επαγγελματικό τεστ (επαγγελματική). Οι επαναστατικές του ιδέες τιμήθηκαν από το Μ.Ι.Τ., καθιερώνοντας τον έπαινο του «Μοναδικού Ιδιαίτερου Στυλίστα» («Unique Ατομική Stylist Award”). Μετά το τέλος των σπουδών του διδάσκει στο P.Ι.Τ., παραδίδει σεμινάρια και παίρνει μέρος σε ζωντανές εμφανίσεις με τους Jimmy Mahlis, Kim Stown, Το Ελληνικό Ήχοι, Μπρετ Garsed, TJ Helmerich, Tamir Hendelman κ.α.

Το 1997 επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τους Θεοδόση Σπάσοφ, Αχμέτ Misirli, Levent Yildirim, Πίσσες Lootens, Κώστας Θεοδώρου Q, Θύμιος Ατζακάς, Petar Ralchev, Manhatan Vibes, Γιώργος Λαζαρίδης, Trilok Gurtu, Thomas Siffling, Haig Yazdjian, Αντώνης Ανισέγγος, Πέτρος Δραγούμης, Μαρία Μανουσάκη, Πέτρος Κλαμπάνης, Valeri Dimchev, Hayden Chisholm, Erkan Ogur, Μίλχο Leviev, Simon Nabatov, Bojan Z, Martin Gjakonovski και πολλούς άλλους. Τελευταία συνεργάζεται με τους: Κώστας Θεοδώρου, Μιχάλης Σιγανίδης, Saos τρίο, Hemus Colective,Palette Ensemble-Sokratis Votskos Quartet και δικά του μουσικά σύνολα, Διάπλους, Didjidimensions, Κώστας Αναστασιάδης τρίο. Σεβόμενος τις ρίζες του ερευνά την παράδοση και την εξέλιξή της δημιουργώντας ένα νέο κράμα ήχων και διαθέσεων. Παίζει με Gabriel σύνολο τυμπάνων, Κωνσταντινούπολη Μεχμέτ κύμβαλα, Cympad.

Top