Κάντε τα πρώτα μουσικά σας βήματα μαζί με το παιδί σας

Το βιβλίο “Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ” και το επιτραπέζιο “Το κλειδί της μουσικοπολιτείας” σε ειδική τιμή!

 

Μια καινοτόμος μέθοδος διδασκαλίας της θεωρίας της μουσικής που κάνει τη μάθηση παιχνίδι!

 

Η ΝΤΟρα, η ΡΕνα, η ΜΙμίκα, η ΦΑνή, η ΣΟΛεδάρ, η ΛΑρα, και η ΣΙσσυ είναι επτά κυρίες που ζουν στην μουσικοπολιτεία, εργάζονται κι έχουν διάφορες καθημερινές δραστηριότητες. Μαζί τους λοιπόν, ο μαθητής, θα περιηγηθεί στα καταστήματα και στα γραφεία τους, θα γνωρίσει τον πύργο που κατοικούν θα επισκεφθεί τη φάρμα τους.  Οι νότες απεικονίζονται με τη μορφή της κούκλας και το παιδί μέσα από μια πληθώρα έξυπνων δραστηριοτήτων παίζει και μαθαίνει μαζί τους ευχάριστα έννοιες και αξίες που διαφορετικά θα ήταν δύσκολα να τις κατανοήσει. (κεντρική εικόνα η σελίδα 29 του βιβλίου)

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω και μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ενός νηπιαγωγού, μουσικοπαιδαγωγού, καθηγητή μουσικής αλλά και ενός γονέα που θέλει να γνωρίσει στο παιδί του τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής.

Επιπλέον, ένα πρωτοποριακό υλικό που συμβάλει στην εκμάθηση των εννοιών του βιβλίου είναι το μουσικό επιτραπέζιο παιχνίδι ηλεκτρονικής μορφής, που παρέχεται δωρεάν μαζί με την αγορά του βιβλίου, με το οποίο ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τις γνώσεις που αποκόμισε.

Με την αγορά του βιβλίου, το επιτραπέζιο στέλνεται ως ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις οδηγίες και στη συνέχεια το εκτυπώνετε σε χαρτί της αρεσκείας σας.

 

Το ταμπλό του επιτραπέζιου:

 

Oι κάρτες του επιτραπέζιου:

 

Top