Σεμινάρια Φέγγαρος 2018 – Λευτέρης Μουμτζής

21-26 Ιουλίου | Κάτω Δρυς, Κύπρος

 

H  ψυχοσύνθεση του μουσικού

Τι μας εμποδίζει να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε με τη μουσική; Μπορούμε να φανταστούμε μέχρι πού θα μπορούσαμε να φτάσουμε ή κάτι μας αποτρέπει; Πώς εκτιμούμε τον εαυτό μας; O Λευτέρης Μουμτζής καλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όλων των ηλικιών και ιδιωμάτων σε ένα πενθήμερο εργαστήρι που κύριο σκοπό έχει να αναλύσει και να «ξεσκεπάσει» τους λόγους που συλλογικά και ατομικά μας σταματούν από το να πραγματοποιήσουμε τις δημιουργικές μας επιθυμίες. Σαν αφετηρία, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς και τα όνειρά μας με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και ομαδικά, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να «ξεσκαλώσουμε», να είμαστε πιο δημιουργικοί, πιο ενθουσιώδεις και πιο ανοικτοί σε προκλήσεις και επιρροές. Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει ακροάσεις ακουστικού υλικού από τους σπουδαστές, ανάλυση υλικού που χρησιμοποιούν για την προώθηση της δουλειάς τους, αλλά και παίξιμο και ανάλυση στην ερμηνεία και τη σύνθεση. Επίσης, θα κοιτάξουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαδώσουμε ή να κυκλοφορήσουμε τη μουσική μας, αλλά και το πώς να χρησιμοποιήσουμε με δημιουργικό τρόπο το υλικό που ήδη έχουμε. Στόχος είναι να φύγει ο κάθε σπουδαστής από το εργαστήρι λίγο πιο συνειδητοποιημένος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, εφοδιασμένος με καινούριες και ουσιαστικές ιδέες σχετικά με το τι θέλει τελικά να υλοποιήσει.

Το εργαστήρι είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε ασχολείται με τη μουσική, αλλά και σε όποιον ασχολείται με οτιδήποτε δημιουργικό. 

 

Αίτηση Συμμετοχής Μουσικού Χωριού Φέγγαρος 2018

Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: 
Περίπου 30 ώρες, πρωϊνές και απογευματινές συναντήσεις

Κόστος Συμμετοχής:
€175 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήρι
€215 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήρι και πέντε μεσημεριανά γεύματα από το εστιατόριο “Το Σπίτι των Ανέμων”.
** Το κόστος συμμετοχής θα συμπεριλαμβάνει και μία ονομαστική τριήμερη πρόσκληση στο Φεστιβάλ Φέγγαρος 2018. Ισχύει μόνο για εγγραφές που θα πληρωθούν μέχρι την 31η Μαϊου 2018.

Διαμονή:
Δωρεάν ελεύθερος κατασκηνωτικός χώρος (με ντους και τουαλέτες)
Αγροτουριστικά καταλύματα προς ενοικίαση

Επικοινωνία:
(+357) 99735225
info@louvana.com.cy

Ακύρωση εγγραφής με επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 5 Ιουλίου 2018.

 

Top