Άνοιγμα αιτήσεων για το Impro jazz workshop

Άνοιγμα αιτήσεων για το Impro jazz workshop που διοργανώνει το Εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού για την περίοδο 4-10 Ιουλίου 2022 στη Βαμβακού Λακωνίας!
 
Το Impro Jazz Workshop 2022 πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ομάδα Vamvakou Revival – Αναβίωση Βαμβακούς στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς. Μαθητές και καταξιωμένοι καθηγητές της jazz μουσικής θα βρεθούν στην πανέμορφη Βαμβακού και θα εργαστούν στο σχολείο του χωριού για μία εβδομάδα, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη συναυλία. 

Μέσα σ ένα μαγικό φυσικό τοπίο μελετάμε και ανακαλύπτουμε τον κόσμο του jazz αυτοσχεδιασμού. Ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα,jam sessions,συναυλίες και πολύ όρεξη και αγάπη απο μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών πρόθυμοι να μοιραστούν το πάθος και την γνώση για την jazz μουσική.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.
 
* Η πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς έχει στόχο την πλήρη αναζωογόνηση του χωριού της Βαμβακούς, με εφόδια την ιστορία, το ανθρώπινο κεφάλαιο και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του @Stavros Niarchos Foundation.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.improjazzworkshop.com.

Το εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού είναι ο τόπος συνάντησης με όσους μουσικούς επιθυμούν να  εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν αυτό το είδος όχι μόνο μέσα απο την θεωρία  αλλά κυρίως ”αυτοσχεδιάζοντας”.

Το εργαστήρι έχει ήδη  δέκα χρόνια ενεργής μουσικής και εκπαιδευτικής πορείας στον τομέα της jazz και σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλόυς μουσικούς να γνωρίσουν  να παίξουν αυτή την μουσική και να συμπράξουν με σπουδαίους μουσικούς της jazz Craig Bailey και Εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού. Προετοίμασε υποψηφίους που με επιτυχία συνέχισαν τις σπουδές τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Δημιούργησε φεστιβάλ jazz μουσικής  Makrinitsa jazz festival  καθώς και έχει την οργανωτική, εκπαιδευτική, νομική ευθύνη του improjazzworkshop To πιο σημαντικό είναι οτι έφερε σε  επαφή τόσο τους μουσικούς όσο και το κοινο σε μια πιο ενεργή ακρόαση και εκτέλεση αυτής της μουσικής.

Δημιουργός και υπεύθυνος σπουδών του εργαστηρίου είναι ο Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος

 
 
 
4-10 July 2022 

The Jazz Improvisation Workshop”presents the improjazzworkshop in the wonderful village,Vamvakou,Laconia Through a magical natural landscape we study and discover the world of jazz improvisation. Group and individual lessons, jam sessions, concerts ,motivation  and love from a team of experienced and renowned teachers willing to share passion and knowledge about jazz music.
 
“The Impro Jazz Workshop 2022 in Vamvakou will be held in collaboration with the Vamvakou Revival team as part of the Vamvakou Revival initiative, which is implemented with an exclusive grant by the Stavros Niarchos Foundation (SNF).”

Top