Αυτοκόλλητο για τους κουβάδες του Bucket Drumming

Με τη νέα εκπαιδευτική πρόταση και τις δραστηριότητες του βιβλίου της Έφης Μακροπούλου “Bucket Drumming” το σίγουρο είναι πως η τάξη θα ζωντανέψει.

Τι θα λέγατε να ζωντανεύαμε όμως και τους κουβάδες μας;
Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε ένα πολύχρωμο αυτοκόλλητο που μπορείτε πολύ εύκολα να εκτύπωσετε, να κόψετε και να κολλήσετε στους κουβάδες σας.

Έτοιμοι! Το μόνο που απομένει είναι να χτυπήσετε δυνατά και ρυθμικά τους νέους σας κουβάδες. Καλή διασκέδαση!

Μπορείτε να κατεβάσετε το αυτοκόλλητο μας δωρεάν εδώ.

 

Οδηγίες αγοράς εξοπλισμού


Προμηθευόμαστε πλαστικούς κουβάδες με κατάλληλη διατομή και μέγεθος, οι ιδανικότεροι είναι αυτοί των 20 λίτρων (διάμετρος 26εκ περίπου και ύψος 33εκ περίπου) με σχήμα λιγότερο κωνικό και περισσότερο κυλινδρικό. Για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να χτυπούν αποτελεσματικότερα στις διαφορετικές περιοχές, μπορούμε να κολλήσουμε χρωματιστές κολλητικές ταινίες στις τρεις βασικές περιοχές (κέντρο, στεφάνι, πλάι). 

Βέβαια αν θέλουμε να πετύχουμε διαφορετικά τονικά ύψη, φροντίζουμε να αγοράσουμε και κάποιους κουβάδες μπάσο (πιο μεγάλους) και σοπράνο (πιο μικρούς).

Στους μαθητές  μπορούμε από την αρχή να διδάξουμε το bucket drumming με μπαγκέτες ντραμς. Τους αρέσει πολύ γιατί αισθάνονται και οι ίδιοι ντράμερ! Επιλέξτε οικονομικά και κατά προτίμηση ξύλινες με ξύλινη επίσης κεφαλή.

 

 

 

 

 

Top