Γιορτάζουμε 100 Meet Market στην Τεχνοπολη Δήμου Αθηναίων

Kαι να, που ο καιρός πέρασε και δεν καταλάβαμε πώς φτάσαμε στο 100ο Meet Μarket! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, ετοιμάζεται κάτι έξτρα σπέσιαλ και για να μείνει αξέχαστο. Το 100ο Meet Market θα καταλάβει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών!

crowd_tex_2

150+ ελληνικά brands μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σχεδιαστές και συλλέκτες θα συμμετέχουν σε ένα διήμερο γεμάτο με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, workshops και σεμινάρια για μεγάλους, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, live performances, εκθέσεις, street food και όπως πάντα δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο!

Και επειδή μιλάμε για το 100ο Meet Market και το γιορτάζουμε, θα υπάρξουν 100 δωροεπιταγές των 5, 10 & 20 ευρώ για 100 τυχερούς νικητές που θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν ψωνίζοντας από το Meet Market.

kids

Kids Friendly

Στο 100ο Meet Market κεντρικό ρόλο παίζουν τα παιδιά. Η δημιουργός του Meet Market Άλισον Δαμιανού λέει χαρακτηριστικά στο Τaλκ: «Έχοντας πρόσφατα γίνει και εγώ η ίδια μαμά (ο μικρός θα γίνει ενός έτους αυτό το μήνα), το να κάνουμε το Meet Market περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Για το 100ο Meet Market, προετοιμάζουμε πολλές παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά και γονείς, ώστε να είναι ένα event που θα ευχαριστηθούν όλες οι οικογένειες. Θα βρείτε παιδική θεατρική παράσταση, face-painting, yoga για παιδιά, δημιουργικά εργαστήρια doodling & graffiti και ένα θεαματικό show από τους Mr & Mrs Bubble με τεράστιες σαπουνόφουσκες, ξυλοπόδαρους και μονόκυκλο ποδήλατο. Ουσιαστικά, θα υπάρχει κάτι όλες τις ώρες της ημέρας. Για τους γονείς θα έχουμε σεμινάριο διατροφής, πάνω στο πώς μπορείτε να ταΐσετε τα παιδιά σας με υγιεινά και νόστιμα φαγητά και επίσης, έναν ανοιχτό κύκλο συζήτησης γονέων, όπου μπαμπάδες και μαμάδες  θα έχουν την δυνατότητα να καθίσουν μαζί και να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις ιστορίες και τα προβλήματά τους σε μια κοινότητα που μπορεί να δείξει κατανόηση. Πάρτε λοιπόν, μαζί σας τα μικρά σας και ελάτε!»

Αναλυτικά οι δράσεις για παιδιά και γονείς:

Σεμινάριο Παιδικής Διατροφής απευθυνόμενο σε γονείς

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Σάββατο 31/03: 13.00-14.00

Consultant: Γεωργία Ζιώγου Dietitian-Nutritionist & Wellness consultant

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας.

  • Ποσοστά παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα
  • Επιπτώσεις υπερβαρότητας και παχυσαρκίας στα παιδιά
  • Υγιεινές επιλογές φαγητού, εναλλακτικά σνακ
  • Διατροφικές διαταραχές- σημάδια αναγνώρισης
  • Συμβουλές διαχείρισης

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. 


Παιδικό Θέατρο «Πινόκιο»

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Σάββατο 31/0315.00-17.00 – Hλικίες 3-9 ετών

O Τζεπέτο, η καλή Νεράιδα και ο Δυάρης-Παιχνιδιάρης, το γουρουνάκι, θα χρειαστούν την βοήθεια σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας.
Έλα στο Meet Market για να ψάξεις χαμένους θησαυρούς, να πιάσεις ιπτάμενα μπαλόνια, να γίνεις μικρός μάγος, να χορέψεις και να τραγουδήσεις όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς.
Διασκευή- Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Επιμέλεια Μαγικών: Κώστας Παντελιάς (CostaFuntastico)
Ακορντεόν: Νάντια Αντωνίου
Παίζουν: Νίκος Λάμπρου, Νάντια Αντωνίου, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Γιώργος Ανδρουλάκης
Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Δημήτρης Χύτος


Εco Weaving Workshop by ΕΡΓΑΝΗ

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Σάββατο 31/03: 18.00-19.00 – Ηλικίες από 5 ετών και ενήλικες

Τα εργαστήρια eco weaving βασίζονται στη φιλοσοφία να έρθουν μεγάλοι και παιδιά σε επαφή με την υφαντική μέσα από ένα εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Για υλικά και εργαλεία χρησιμοποιούμε πράγματα που έχουμε όλοι στα σπίτια μας: πιρούνια, καλαμάκια, παλιά ρούχα και κάλτσες, κουτά και άλλα και έτσι ανακυκλώνουμε  ή επαναχρησιμοποιούμε τα αντικείμενα ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι όμορφο και χρήσιμο. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα φτιάξουμε πολύχρωμα ανοιξιάτικα βραχιόλια με νήματα και καλαμάκια αναψυκτικών. Το εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗδημιουργήθηκε από την Ελένη Παύλου και δραστηριοποιείται από το 1998 στον Πόρο.


Yοga for Happy Kids

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Κυριακή 01/04: 12.00-13.00 – Ηλικίες 5-10 ετών

Η “Yoga for Happy Kids” είναι μία μέθοδος εναλλακτικής άσκησης που έχει δημιουργήσει και εφαρμόζει στα μαθήματά της η Αριάδνη Οικονομίδη, Yoga Instructor και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Βασίζεται στη δομή του σώματος και τη διανοητική ανάπτυξη των παιδιών. Σκοπός είναι να αναδείξει την διαφορετικότητα κάθε παιδιού μέσα από μια διασκεδαστική και ασφαλή διαδικασία. Περιλαμβάνει ψυχαγωγικές ασκήσεις (asanas) και διαδραστικά παιχνίδια. Τα παιδιά που επιλέγουν τη Yoga for Happy Kids μαθαίνουν να καλλιεργούν το σεβασμό και την αγάπη προς τον εαυτό τους και προς τους άλλους, ενώ παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθησή και η αυτοεκτίμησή τους, νιώθοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο…happy kids!


Parents Talk

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Κυριακή 01/04: 14.00-16.00

Κύκλος ανοιχτής συζήτησης γονέων. Μαμάδες και μπαμπάδες  ενωθείτε και ελάτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες, τις ιστορίες και τα προβλήματά σας σε μια κοινότητα που μπορεί να δείξει κατανόηση υπό την καθοδήγηση της κλινικής ψυχολόγου, ψυχοθεραπεύτριας, ομαδικης- οικογενειακής αναλύτριας Σουζάννας Παπαφάγου.     


Imaginary Rooms

Κτίριο Δ10 –«Δεξαμενές Καθαρισμού»

Kυριακή 01/04: 17.00 – 20.00

Tο Imaginary Rooms επιστρέφει με διάθεση για doodleArt και Graffiti μαζί με τους μικρούς φίλους που θα παρευρεθούν στο Meet Market και τους περαστικούς που θα θελήσουν να αλληλεπιδράσουν με τους λιλιπούτειους ζωγράφους μας! Ο σούπερ στόχος αυτή τη φορά είναι να δημιουργηθούν 100 φανταστικά πορτέτα χαρακτήρων!

Doodle & Graffiti Art Workshop
Mε εργαλεία το μαύρο μαρκαδόρο, χαρτί A4 και τον αυθορμητισμό μας, μαθαίνουμε τι είναι το φανταστικό πορτρέτο. Αλήθεια έχετε παρατηρήσει, πόσων ειδών διαφορετικές μύτες και αυτιά υπάρχουν; Από που θα αντλήσουν έμπνευση οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου αυτή τη φορά; Ελάτε να εξερευνήσουμε τα πρόσωπα σας και να ανακαλύψουμε το character design.

To Imaginary Rooms είναι το δημιουργικό studio που απαρτίζεται από τη γραφίστα και character designer Νάντια Στασινού και τον αρχιτέκτονα και street artist Μανώλη Ηλιόπουλο. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν «Έμπνευση στη Σύγχρονη Οικογένεια» μέσα από Workshops, Εικονογραφήσεις και Τοιχογραφίες. 


Πυγολαμπίδες  Ομάδα Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά 

Προαύλιο Μηχανουργείου

Σάββατο 31/03 & Κυριακή 01/04: 17.00 – 19.00 και τις δύο ημέρες

Χρώματα γιορτινά απλώθηκαν και σκόρπισαν χαρά. Έλα να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Meet Market με χρώμα από τις Πυγολαμπίδες. Face Painting και παιχνίδια που θα γεννιούνται στη στιγμή από μικρούς ήρωες.


Μr & Mrs Bubble Show

Stage-Κεντρική Αυλή

Κυριακή 01/04: 14.00-16.00

Μία διαδραστική performance που ταξιδεύει τα παιδιά στον εξωπραγματικό κόσμο της σαπουνόφουσκας. Μέσα από μικρές και μεγάλες σαπουνόφουσκες, μουσική και παιχνίδι, κοινό και performers, ανακαλύπτουν τη χαρά και το νόημα της ζωής που κρύβεται στις σαπουνόφουσκες. 


Η Athens Disco Kidz παρουσιάζει: Meet the Party

Κτίριο Δ6 – «Παλαιοί Φούρνοι»

Σάββατο 31/03: 18.00-20.00 – Ηλικίες από 4 ετών και πάνω

Η Athens Disco Kidz που δραστηριοποιείται από το 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα mobile party ανοιχτό σε οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών (+4) που θέλουν να δίνουν έμφαση στην από κοινού ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μουσικοχορευτικές δραστηριότητες, ομαδικά θεατρικά παιχνίδια, χορογραφίες, dance battles, και διαδραστικά projection games που σχεδιάζει και συντονίζει η έμπειρη ομάδα παιδαγωγών, ηθοποιών, χορευτών και visual disigners. Τη μουσική επιμελούνται οι Black Athena, μουσικό ντουέτο DJs σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και σε μεγάλα clubs της Αθήνας που ειδικεύονται σε κάθε είδους μουσική περιπέτεια. Το Σάββατο 31 Μαρτίου μεταμορφώνουν το Meet Market σε πολύχρωμο dancefloor και σας περιμένουν για ένα ακόμη family party με ανοιξιάτικη διάθεση!  

H είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

game

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική/μετακινούμενη αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια! 

 classic_heart_pin

Τhe 100th Meet Μarket – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών

Σάββατο 31/03 & Κυριακή 01/04 2018

12:00-23:00 κάθε μέρα

Eίσοδος Ελεύθερη

Mε την ευγενική χορηγία της FIX HELLAS.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/624972721173246/

www.themeetmarket.gr

newsletter photo

LINEUP:

Hand-Designer Clothes: 275thAthens, Akira Mushi, Athina Gkini, BHand Art Collection, Eleni Aroni, Ergo by Anastasia, , e-outfit, Eri de Sign, HeartbeatInk, Inkhead, Inky, Joanna Misseli, KOnDe, OR Handmade, Otkutur, Smaragdi Handmade Knitwear, Teever, Xana

Kids, Games, Toys & Pets: Aekiniton, Antalou, babycool.gr, Cow Makes Moo, Εργαστήριο Εργάνη, Konstantina Kollia, Κουμπί, Kounia Bella, ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ, Lemon Dreamz, Love Play Laugh, Macaw Kid, Mamuka Handmade with love, maxum, Momo Handcrafted, Moonchild, Papaki, Premium Balloons, Paradise Waterfalls, Sweetwish Boutique, Things to Love, To Dentro, Vintage Lovers, Zdrop/sockool

Shoes, Bags & Accessories: Caty Flower Power, Cesar Vazquez, Christina Koutsolioutsou, ΔΑΦΟΙΝΟΝ, Design is Play, eating the goober, e-soho shop, {flu:k} HandMade ArtBits by Smaro Botsa, Heliofos, Καλά Μπλεξίματα, λόλα.βλαστού k Maliki, LOVETHATBAGS, Made in Beach, Made for you by Margo, Myrto Arvaniti, One Tool Three, QueenbeeCR, Sotiria, Staf&loi, Stories2wear, Συνartησίες, tiramisu, Topology, Xoutou’s, Ζalu Metal Bow Ties

Jewelry: Alanima, Ακατέργαστο, Art7702, Bίκυ Κυρίτση, Clockwork Rebels, CloJour, Crispy Kaos, Demetrios Athens, Desperate Jewelry (Desperate Artists), Drama Queen, Elina Jewelry, ‘Εχω μία ιδέα, Ilianne’s Jewelry, j.a.m., Jousourum, La Lupa Designs, Madamoiselle, Mother Nature Jewels, MPAF Design, Natassa Mantzari, Ouph Creations, Porte Bonheur, Sofia Tsifopoulou, The Penguin Handmade Stories, Treasure Box by Annita,

Vintage & Retro: Holy Mustache, MK Fashion, Universal Consciousness, Vaso Voulgari

Mind, Body & Soul: AST Products: No Ordinary Soaps!, Batala Atenas, Bee Natur Alles, bemyflower, Bricabrac, Ελαιώνας του Ήλιου, Ellen Soaps, Ένα κάρο, Ethereal (Aπό το συρτάρι της γιαγιάς), FAOS Κεριά, Κannabishop, Καννάβι, Kannabio HempCoop, SILLΛGE, Sabater Hermanos, Soaping Therapy, Soap Plaza, SoOoap Boutique, Sparta Goods (Eolia Cosmetics), The Social Yogis Project, Virgin Cosmetics, Work Soap, YA SU GREECE

Art, Books, Photography & Prints: 2D Art by Antonis, Beauty Diaries, Birds & Lofts, Coocoovaya, Fabrika + Sonja Blum, høly futuracha, Inlenso Photography, Káte, Lucky Elephant, σημείο Χ., The Greener Pastures, Think Pig, Το Ψαρόνι, Vintage Trip, Xrisima Dwra, YAZ

Objects, Records, Furniture & Home Deco: 30G, A Handmade Affair, Atermono, Dimitra Tsourdini Ceramic Sculpture, Fellos, Georgia Parathyra, LoFi Concept, Made by Tifi, Maresea, Penny’s Crafts, Pots & Plants by b2mt, To Diskadiko,

Tasting Corner: Αγρός – Ανδρέα Κουτσούμπα, ΑΝΕΛΙΞΙΣ, Chocolart, Choco Me, EIMA MPARA, Five Twenty, Gourmet Life, Holy Ginger, Καλλίδρομο – μέλι / βότανα / κεραλοιφές, Koutalitses, La Soiree de Votanique, Levotre Piree, LQid Bar, Malotira Deli, Melissafarm, Ο ‘Οντας Falafel, Pasteli Keas, Penelope’s Marmalade, Sparoza, Spora Naturals, Συμεωνίδης Παραδοσιακά Προιόντα, The Royal Curry House, To Bafaki, Το Δισάκι Φυστικοβούτυρο, Troo//Food//Liberation,

Freebies: CD mixes από τους dj του Meet Market, κονκάρδες, αφίσες, κλήρωση για το μεγάλο καλάθι και πολλά άλλα! Επιπλέον, 100 δωροεπιταγές των 5,10 και 20 ευρώ για να έρθετε και να ψωνίσετε!

κοκτέιλ

Επιπλέον δράσεις!

Βatala Atenas

Κεντρική Αυλή – Stage

Σάββατο 31/03: 13.00-14.00 open air workshop & 20.00-21.00 performance

Kυριακή 01/04: 13.00-14.00 open air workshop & 17.00-18.00 performance

Tο group Batalá Atenas, έρχεται στο Meet Market για να μας μεταφέρει σε ρυθμούς Βραζιλίας! Δημιουργήθηκε το 2010 και σήμερα οι Batalá έχουν φτάσει τις 4 ομάδες στην Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Χανιά. Αριθμούν περισσότερους από 1500 κρουστούς παγκοσμίως. Συνολικά 34 μπάντες σε 16 χώρες και 4 ηπείρους μεταφέρουν την αυθεντική μουσική και κουλτούρα της Βραζιλίας στο ευρύτερο κοινό. Έντονος ρυθμός, δυναμικός ήχος και χορογραφίες και με δόση βραζιλιάνικης samba θα ξεσηκώσουν το Meet Market! www.batala.gr


Athens Lindy Hop

Κεντρική Αυλή – Stage

Σάββατο 31/03: 18.00-19.00 open air workshop

Οι υπερδραστήριοι Athens Lindy Hop έρχονται στο 100ο επετειακό Meet market για να μας μυήσουν στην τρέλα του αυθεντικού swing χορού, που ονομάζεται Lindy hop. Ξεκίνησαν το 2008 και έβαλαν τα θεμέλια για την ίδρυση της μεγάλης πλέον Αθηναϊκής swing σκηνής. Αποστολή τους είναι να μας  διαδόσουν την γοητεία, την ευφορία και το απαράμιλλο στυλ του lindy hop, του Charleston, του Authentic Jazz Dance και άλλων swing χορών όπως Shag, Balboa, Rock n’ Roll και Blues dance. Ο Νίκος Μαστιχιάδης και η Μυρτώ Παπαδοπούλου έρχονται στο Meet Market για να μας μάθουν τον ιστορικό αλλά μοντέρνο πλέον και απόλυτα εθιστικό χορό swing! www.athenslindyhop.com


FaShion FReaks

Κτίριο Δ6 – Παλαιοί Φούρνοι

Σάββατο 31/03: 13.00-14.30

Summer “No Makeup” Makeup & “Hair Talks”

Τα πανταχού παρόντα FaShionFReaks έρχονται στο 100ο Meet Market για να γιορτάσουν μαζί μας αλλά και για να μοιραστούν μαζί μας  τα απόλυτα Make up & Hair Trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.  Η beauty editor  του FaShionFReaks.gr και makeup artist Ilythe dealyθα μας παρουσιάσει τα μυστικά για ένα πλήρως ενημερωμένο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ, ενώ η hair artist, color specialist  και Τechnical  Educator  for Goldwell  Greece, Σοφία Νομικού θα μας μυήσει στα μυστικά των φετινών hair trends που θα τελειοποιήσουν τις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν!  


Αλέξης Κομσέλης – Director, ALBA Hub for Entrepreneurship and Development

Κτίριο Δ6 – Παλαιοί Φούρνοι

Σάββατο 31/0315.00-15.30

Σεμινάριο “Ο Ρόλος της Ευτυχίας στην Επιχειρηματικότητα”: Τι πρέπει να προσέξουμε για να αναπτυχθούμε επιχειρηματικά διασφαλίζοντας την προσωπική μας ευτυχία. Είναι το ρίσκο πιο σημαντικό από την ευτυχία μας; Πότε μας δίνει η επιχειρηματική δράση χαρά; Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Απαντήσεις και σκέψεις με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δράσης. 


Creative BizLab

Κτίριο Δ6 – Παλαιοί Φούρνοι

Κυριακή 01/04: 16.00-20.00

Εργαστήριο «Πώς να στήσετε μία κερδοφόρα δημιουργική επιχείρηση στο Etsy.com και όχι μόνο»

Το Creative Bizlab υποστηρίζει δημιουργούς στο να χτίσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργική τους επιχείρηση σε νέες αγορές. Τα τελευταία 3 χρόνια το Creative Bizlab έχει καθοδηγήσει και εκπαιδεύσει περισσότερους από 1000 δημιουργούς σε θέματα όπως: σχεδιασμός, τιμολόγηση, branding, digital marketing και online πωλήσεις. Η Ιφιγένεια και ο Ζαχαρίας θα σας δώσουν πολύτιμη πληροφόρηση που σας βοηθήσει να αρχίσετε και να αναπτύξετε την δημιουργική σας δραστηριότητα online! Δείτε περισσότερα στο www.creativebizlab.com/gr 


Τhe Social Yogis Project

Κτίριο Δ6 – Παλαιοί Φούρνοι (Πάνω Όροφος)

Σάββατο 31/03: 17.00 & Kυριακή 01/04: 18.30

Οι Social Yogis Project θα βρίσκονται στο Meet Market για 2 δωρεάν yoga masterclasses τo Σαββατο 31/3 στις 17:00 για yogaworks arm balances με τον Γιάννη Καραγεώργο και την Κυριακή 01/04 στις 18.30 για hatha flow backbends με την Σίσσυ ΦραγκιαδάκηΜην ξεχάσετε το στρωματάκι σας! https://www.facebook.com/thesocialyogisproject/ 


Move – Conjoined Movement

Κτίριο Δ9 – «Αποθήκη»

Σάββατο 31/03 & Κυριακή 01/04

Οι Conjoined Movementa.k.a Move, θα βρίσκονται στο 100ο Meet Μarket το Σάββατο 31/3 και την Κυριακή 01/04 για να ξεδιπλώσουν την τέχνη του graffiti μπροστά στα μας και να μετατρέψουν το Κτίριο Αποθήκη της Τεχνόπολης σε έναν τεράστιο καμβά! https://www.facebook.com/conjoinedmovement/ 

Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

djs

DJ LINEUP:

Σάββατο 31/03/2018

12:00 – 13:00: Mix Master Setup

13:00 – 15:00: Afrogril

15:00 – 17:00: Santoner RPZ

17:00 – 19:00: Boycott

19:00 – 21:00: Dr. Orange

21:00 – 23:00: Haze

Κυριακή 01/04/2018

12:00 – 13:00: DJ Booth

13:00 – 15:00: George Dimitrakopoulos

15:00 – 17:00: Gunderscore

17:00 – 19:00: D.J.K. (a/k/a Zegas)

19:00 – 21:00: Camabuca

21:00 – 23:00: A@H20

TMM100_PosterBack


Πηγή
Top