«Η βασίλισσα των πάντων» μια βρεφική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Κυριακή 1 & 8 Νοεμβρίου στις 14:00 & 15:30

«Η βασίλισσα των πάντων». Μια βρεφική παράσταση στον κόσμο της φαντασίας
Θέατρο για βρέφη από 10 μηνώνκαι παιδιά ως 3 ετώνκαι τους γονείς τους

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες παραστάσεις του βρεφικού θεάτρου, παρουσιάζει το νέο, πρωτότυπο έργο “Η Βασίλισσα των πάντων“, που σκηνοθετεί ο αγαπημένος κωμικός Λάμπρος Φισφής.

Η παράσταση, με όχημα την φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε ένα κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 45 λεπτά ξεδιπλώνονται μαγικά μέρη με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Καθισμένοι σε μαξιλάρια οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια – performer και έναν ιδιαίτερα πολύπλευρο μουσικό κρουστών που δημιουργεί μουσική παίζοντας ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο, αλλά και καθημερινά αντικείμενα, και συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν την βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας. 

Θα καταφέρει η Βασίλισσα να βρει την ευτυχία; 

Μάθετε την απάντηση κάθε Κυριακή με διπλή παράσταση στις 14:00 και στις 15:30 στην ευρύχωρη αίθουσα “Πολυχώρος” της Μουσικής Βιβλιοθήκης “Λίλιαν Βουδούρη”. Οι θέσεις κάθε οικογένειας απέχουν 2 μέτρα από τις θέσεις των δίπλα οικογενειών και όλες οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται επαρκώς πριν από κάθε παράσταση.

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο,  που τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’το Αυγό», η οποία γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίζει στην έκτη της σεζόν αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική παράσταση της Αθήνας, καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικης́ για μωρά «Μουσικής Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

Δημιουργός/Χορεύτρια: Σάρα ΤοσκάνοΣόλης Μπαρκί
Μουσικός: Σόλης Μπαρκί
Μουσική σύνθεση: Στέφανος Τορπόγλ
Αφηγητής: Λάμπρος Φισφής
Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Χριστίνα Κωστέα
Βοηθός Σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: Ρενάτα Γκίκα
Φωτογραφία/Βιντεογραφία: Απόστολος Ζυγούρης
Σχεδιασμός αφίσας/Γραφιστικά: Μυρτώ Δεληβοριά
Σκηνοθεσία: Λάμπρος Φισφής
 
Με τη Σάρα Τοσκάνο και τον Σόλη Μπαρκί
Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διάρκεια: 45 λεπτά
 
Εισιτήρια: 8€  (βρέφη, παιδιά, ομαδικό για περισσότερα από 15 άτομα), 10€ (ενήλικες)
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου),
Ηλεκτρονικές αγορές: www.ticketservices.gr   
Τηλεφωνικές αγορές 2107234567
Πληροφορίες τις Κυριακές 10:00-16:00 στο 2107282554
 
Ο Σύλλογος οι Φίλοι της Μουσικής έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, εφαρμόζει σε όλους τους χώρους του τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες κάνοντας click εδώ.
 
Top