«Στη χώρα των πολύχρωμων δράκων» στο Μουσείο Ηρακλειδών

Σάββατο 25 Νοεμβρίου
Ώρα: 11:00-12:30
Κόστος: 10 €* / 8€ στο δεύτερο παιδί (για αδέλφια)
Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, πατήστε εδώ

Χώρος: Μουσείο Ηρακλειδών, Απόστολου Παύλου 37, Θησείο
Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4 – 5 ετών 
Πληροφορίες 210-3461981, edu@herakleidon-art.gr

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΝΤΑΣ

Αυτοτελή προγράμματα για παιδιά 4-5 ετών

Όταν διαλέγαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είχαμε κατά νου πως τα παιδιά θέλουν να παίξουν, λατρεύουν να φτιάχνουν πράγματα και αγαπούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες. Με βάση αυτό, επιλέξαμε με τους συνεργάτες μας μια σειρά θεματικές ενότητες κατάλληλες για παιδιά 4 ή 5 χρονών που έχουν σαν σκοπό να τους συστήσουν τον πολιτισμό, τις τέχνες και την κουλτούρα της Κίνας μέσα από παιχνίδι, κίνηση, μίμηση, κατασκευές, ζωγραφική.

«ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΔΡΑΚΩΝ»

Στη χώρα των καλοκάγαθων δράκων στήνεται γιορτή μεγάλη! Τα πάντα είναι έτοιμα και στολισμένα! Ο κίτρινος, ο μπλε και ο μαργαριταρένιος δράκος σε καλούν σε μια μαγική γιορτή στην Κίνα για να τους γνωρίσεις, να παίξεις, να χορέψεις και να ταξιδέψεις μαζί τους! 
Πρόγραμμα μουσικοκινητικής και εικαστικής δημιουργίας για μικρούς καλλιτέχνες! Στο πρόγραμμα εντάσσεται και η κινέζικη διαδραστική κατασκευή τυπώματος σε χαρτί.

* Επιβεβαίωση κράτησης θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή του συνολικού ποσού, μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό: Alpha Bank Κέντρο Πολιτιστικό– Μουσείο Ηρακλειδών – IBAN: GR43 0140 1070 1070 0232 0003 550 και αποστολή του αντιγράφου συναλλαγής στο edu@herakleidon-art.gr.

Απαιτείται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος στην «Αιτιολογία κατάθεσης».
Οι θέσεις χωρίς κράτηση καλύπτονται με σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. 

Πηγή

Top