Συναυλία των Βιολιστών του Baby Artist στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 16 Ιουνίου 
Ώρα 12:00
Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», Θεσσαλονίκη (Κένεντι 119, Πυλαία 555 35 Θεσσαλονίκη)

Σας προσκαλούμε στη συναυλία των βιολιστών του Babyartist! Ελάτε να γνωρίσουμε όλοι μαζί το βιολί, να τραγουδήσουμε και να ακούσουμε διάφορα κομμάτια από την μικρή ορχηστρούλα των εγχόρδων ! Θα σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 12 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων ”Απόστολος Παύλος” (κτίριο του νηπιαγωγείου).

To Πρόγραμμα «Οι Βιολιστές» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4χρόνων και πάνω που επιθυμούν να μάθουν βιολί και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα ακολουθεί τη φιλοσοφία της μεθόδου Σουζούκι για τη φυσική, ακουστική μάθηση μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα για την ανάπτυξη  της χαράς της μουσικής και της βιολιστικής δεξιότητας των παιδιών.

 
Στόχοι του Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν βιολί, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την ικανότητά τους να εργάζονται, να επιλύουν προβλήματα, να έχουν αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και χαρά στη μουσική μάθηση. Θέλουμε το παιδί να εκτιμά και να χαίρεται την προσπάθεια,να απολαμβάνει τη διαδικασία της μάθησης, την ομαδικότητα, τη συνεργασία με γονείς, δασκάλους και παιδιά, τηνεργασία για την επίτευξη ενός στόχου,και πάνω από όλα βέβαια τη μουσική πράξη, μόνος, με άλλους και για άλλους.

Το Πρόγραμμα υλοποιεί τα ατομικά μαθήματα βιολιού σε χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και τα ομαδικά μαθήματα στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ‘’Απόστολος Παύλος’’, οδός Κέννεντι 119, Πυλαία.

 

Λίγα λόγια για το Baby Artist

 

Φωτογραφία του χρήστη Baby Artist - Πρόγραμμα μουσικής ανάπτυξης βρεφών και νηπίων.

Top