Σεμινάριο πιάνου με την Έφη Αγραφιώτη

Μουσική και Φαντασία – Σεμινάριο με εργαλείο το πιάνο

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ακροατές (με γνώσεις μουσικής ή όχι) και εκτελεστές μουσικών οργάνων, όλων των επιπέδων μουσικής εμπειρίας.

Διδάσκει η Έφη Αγραφιώτη πιανίστα με σολιστική δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας και με πολύ σημαντική πορεία στην μουσική διδασκαλία και τη συγγραφή μουσικών βιβλίων

Πώς βλέπω με τα αυτιά και ακούω με τα μάτια. Πώς το σώμα ερμηνεύει τον ήχο και πώς χτίζεται ένα μουσικό σενάριο. Προσέγγιση και άσκηση. Πώς η φαντασία δημιουργεί την ερμηνεία και πώς επικοινωνείται ο ήχος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αναγωγή στη γλώσσα της μουσικής μέσα από τα εικαστικά, την φυσική επιστήμη, τα μαθηματικά και την λογοτεχνία, ασκήσεις συνεργασίας μουσικών περιγραφών και καθημερινού λόγου. Ασκήσεις ενεργοποίησης του ήχου δια μέσω της φαντασίας.

Στα πλαίσια του εορτασμού των είκοσι ετών δημιουργικής πορείας του Ωδείου μας,ένα διαφορετικό σεμινάριο που αξίζει όλοι να παρακολουθήσουμε. Η φαντασία στην προσέγγιση ενός μουσικού έργου. Ενδιαφέρει όλους, διδάσκοντες και σπουδαστές οργάνων συμπεριλαμβανομένων των μαθητών μικρών τάξεων, τραγουδιού, μουσικοκινητικής, δασκάλους μουσικής στην εκπαίδευση.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017
Εγγραφές μέχρι 4 Μαρτίου 2017
Ώρα 10:30 π.μ.
Ωδείο Νικόλαος Ματζαρος, 
Πρεμετής 4, info@mantzaros.gr, 210 72 21 734

Image may contain: 1 person, text

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Top