Προκήρυξη μεταπτυχιακού «Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές» από το Τ.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ

Υποβολή αιτήσεων από 18.6.2018 έως 14.9.2018

Στο ΠΜΣ «Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές» γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων της αλλοδαπής. Γίνονται δεκτοί ως υπεράριθμοι υπότροφοι και μέλη των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ σύμφωνα με την παρ. 8 του άρ. 34 του Ν.4485/17.

Για το ακαδηµαϊκό έτος 2018-2019 θα επιλεγούν τριάντα (30) φοιτητές/τριες [δέκα (10) για την ειδίκευση Εφαρμοσμένη Μουσική Τεχνολογία, δέκα (10) για την ειδίκευση Jazz Mουσική και Αυτοσχεδιασμός με Νέες Τεχνολογίες και δέκα (10) για την ειδίκευση Μουσική Δημιουργία για Νέα Μέσα] σύµφωνα µε τις ρυθµίσεις της σχετικής Απόφασης της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, αποσταλείσης ήδη προς δημοσίευση σε ΦΕΚ [κωδικός αριθμός αναμενόμενης δημοσίευσης: 32987].

Οι ενδιαφερόµενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 18/06/2018 έως και την Παρασκευή 14/09/2018 στη Γραμματεία του Τμήματος ή ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας έως και την 14/09/2018 στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αθηνών-Γραμματεία Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Φιλοσοφική Σχολή, 3οςόροφος, Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου (υπόψη κου Νικολάου Φλεριανού) Τ.Κ. 157 84, Αθήνα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έλαβαν το πτυχίο τους ή αποδεδειγμένα περάτωσαν τις σπουδές τους μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών και εκκρεμεί μόνο η ορκωμοσία για τη λήψη του πτυχίου πρέπει να καταθέσουν σχετική βεβαίωση του Τμήματος συνοδευόμενη από αναλυτική βαθμολογία και βαθμό πτυχίου.

Με ειδικεύσεις
1.Εφαρμοσμένη Μουσική Τενχολογία (10 θέσεις)
2. Jazz Μουσική και Αυτοσχεδιασμός με νέες τεχνολογίες (10 θέσεις)
3. Μουσική Δημιουργία για νέα μέσα (10 θέσεις)

Στο Μεταπτυχιακό διδάσκουν μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Καθε μήνα έχουμε διαφορετικά workshop απο διακεκριμένους επισκέπτες Καθηγητές απο την Ευρώπη και Αμερική. Τα μαθήματα γίνονται σε εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό και στο Στούντιο ηχογράφησης του Εργαστηρίου Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας labMAT – labmat.music.uoa.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Δείτε την προκήρυξη

Top