Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους στις Μορφές Έκφρασης

Τέσσερις διαφορετικές παραστάσεις από 16 έως 30/12
Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα
Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: www.ticketservices.grwww.ticketspublic.gr, Ticket Services (Πανεπιστημίου 39), στο εκδοτήριο του Θεάτρου και τηλεφωνικά στα 2103464002-2103464903

 

Ελάτε όλοι μαζί, μεγάλοι και μικροί, για να πούμε τα παραδοσιακά κάλαντα όλης της Ελλάδας, να φάμε όλα τα γλυκά του σπιτιού παρέα με φοβερούς, τρομερούς αλλά και….ροκ καλικάντζαρους, να ταξιδέψουμε για να αναζητήσουμε μαζί το μυστηριώδες σπίτι του Άι Βασίλη! 

Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων παραστάσεων στον χώρο του Θεάτρου:


Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα

16, 22, 26, 27, 29, 30/12 και 2/1, στις 6:00 μ.μ.
Εισιτήρια: 15 € (ταμείο), 12 € (Προπώληση), 10€ (ομαδικό 10 άτομα +, ΟΑΕΔ, πολυτέκνων, μέλη των Μορφών Έκφρασης)
Για όλη την οικογένεια

Παραμονή Χριστουγέννων, μια παρέα παιδιών ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης για να πει τα κάλαντα. Τα παιδιά γεμάτα ορμή και χαρά προσμένουν να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, όμως γρήγορα απογοητεύονται συναντούν ανθρώπους βουτηγμένους στα προβλήματα τους, σκυθρωπούς και αγχωμένους… Τα παιδιά αποφασίζουν να γυρίσουν σπίτι τους. Όμως ξαφνικά εμφανίζεται  μπροστά τους ένας παράξενος άνθρωπος ντυμένος με ρόδια και στεφάνια, προβιές και νταούλια, μιλάει αλλόκοτα και  μοιάζει σα να βγήκε από παραμύθι. Ο Καλαντομάγος χωρίς να χάσει χρόνο, ξεσηκώνει τα παιδιά με τους μαγικούς του ρυθμούς και τα μεταφέρει στο μαγικό κόσμο των Ελληνικών Χριστουγέννων.

 

Ροκ Καλικάντζαροι

23/12, στις 18:00 μ.μ. και 24/12 στις 15:00 μ.μ.
Για παιδιά 5-12 ετών

Ξέφρενοι και τρομεροί καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να ανκατώσουν τον κόσμο! Προσοχή!

Φέτος τα Χριστούγεννα τρομεροί και φοβεροί καλικάντζαροι κάνουν την άφιξη τους με ηλεκτρικές κιθάρες και αναστατώνουν όλο τον κόσμο με τις σκανταλιές τους. Καλικανταροζαβολιές σε ροκ ρυθμούς με γνωστές μελωδίες να ενσωματώνονται στην παράσταση, ξεσηκώνουν τα παιδιά που μεταμορφώνονται σε καλικάντζαρους και συμμετέχουν βιωματικά στην παράσταση με ζωντανή μουσική. Το ξεφάντωμα είναι εγγυημένο…

 


Καλικαντζαροζαβολιές

26/12, στις 11:30 π.μ. και 28/12, στις 6:00 μ.μ. 
Για παιδιά 2-6 ετών (με ζωντανή μουσική και συμμετοχή των παιδιών)
Εισιτήρια: 8€ (2 άτομα) / 7€ (3-6 άτομα) / 6€ (ομαδικό 7 άτομα+, ΟΑΕΔ, πολύτεκνοι, μέλη των Μορφών Έκφρασης)

Η παράσταση ξεκινάει με τον αρχηγό των Καλικαντζάρων, τον θρυλικό Μανδρακούκο που παρακινεί τα παιδιά να γίνουν κι αυτά καλικάντζαροι. Τους μαθαίνει λοιπόν το τραγούδι των καλικαντζάρων, και έτσι ξεκινάει η περιπέτεια τους όπου μαζί με τα παιδιά θα μπούνε μέσα στα σπίτια για να κάνουν ένα σωρό αταξίες. Με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι, τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα γίνουν μέρος μιας πολύ όμορφης Χριστουγεννιάτικης ιστορίας. Στη συνέχεια οι ηθοποιοί της παράστασης μεταφέρουν τα παιδιά στον κόσμο του παραμυθιού, όπου η Μάρω και η κακιά της αδερφή, όπως λέει η παράδοση, θα πάνε στο μύλο και εκεί θα έρθουν αντιμέτωπες με τα πιο τρομερά χριστουγεννιάτικα ξωτικά, τους καλικάντζαρους! Το ταξίδι κλείνει με παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδι και χορό! 

 

 

Το Σπίτι του Άι Βασίλη

27, 28 και 30/12, στις 11:30 π.μ.
Εισιτήρια: 8€ (2 άτομα) / 7€ (3-6 άτομα) / 6€ (ομαδικό 7 άτομα+, ΟΑΕΔ, πολύτεκνοι, μέλη των Μορφών Έκφρασης)
Για παιδιά 2-7 ετών

Μια παράσταση για παιδιά που θα τα παρασύρει σε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, όπου η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι πρωταγωνιστούν! Και ο Άγιος Βασίλης που ζει τελικά; Θα καταφέρουν να βρούνε το πολύ καλά κρυμμένο σπίτι του; Θα ψάξουν παντού αλλά τελικά θα ανακαλύψουν πως ο πιο μαγικός άνθρωπος του κόσμου ζει μέσα στην καρδιά τους!

Η παράσταση είναι διαδραστική και εμπεριέχει βιωματικό παιχνίδι και ζωντανή μουσική.

Top