Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δασκάλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής 2020-2021
 
Ανοιχτή πρόσκληση: Υποβολή αιτήσεων για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πως βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;”
 
Ανάπτυξη τεχνικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων (hard and soft skills) σε εκπαιδευτικούς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω σύγχρονων πρακτικών του Μουσικού Θεάτρου.
 
Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις εγκαινιάζουν το νέο πιλοτικό πρόγραμμα διαθεματικής καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής δράσης Πως βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;
 
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής και φιλοδοξεί, μέσα από τη χρήση σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων, να φέρει σε επαφή εκπαιδευτικούς και μαθητές Δημοτικών σχολείων με το συναρπαστικό χώρο του Μουσικού Θεάτρου.
 
Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση βασικών τεχνικών δεξιοτήτων αλλά και η εισαγωγή των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και μαθητών στη δημιουργική διαδικασία μιας παράστασης μουσικού θεάτρου. Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Ελάτε, λοιπόν, να ανακαλύψετε πως βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας στην Εθνική Λυρική Σκηνή!
 
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα, τους όρους συμμετοχής και ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολή αίτησης με ένα κλικ εδώ: https://bit.ly/33cLxHu
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.
 
Υπεύθυνη συντονισμού: Δήμητρα Τρυπάνη
Έναρξη προγράμματος: 3 Οκτωβρίου 2020
 
Xορηγός προγράμματος:

John S. Latsis Public Benefit Foundation
 
Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ:

Top