Μουσικές Αυλές 2021 στην Ικαρία!

 
Ένας χρόνος πέρασε και εμείς όλοι δεν βρεθήκαμε και δεν “ακουστήκαμε” όσο θα θέλαμε , ωστόσο κάτι σχεδιάζουμε , κάτι οργανώνουμε, κάπως θέλουμε να μας δείτε και κάπως θέλουμε να σας ακούσουμε …
 
Γι’αυτό τον λόγο σας ανακοινώνουμε , ότι οι Μουσικές Αυλές ανοίγουν από τις 3 ως τις 12 Ιουλίου και σας περιμένουμε για να αναπληρώσουμε ένα μέρος όσων μας έλειψαν.
 
Οι Μουσικές Αυλές είναι ένα ζωντανό μουσικό σεμινάριο που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στις Ράχες Ικαρίας και ήδη τον φετινό Ιούλιο του 2021 συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας.
 
Μετά την περσινή ακύρωση των μουσικών σεμιναρίων, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών επιστρέφουμε στην φετινή διοργάνωση με αισιοδοξία, χαρά και ανυπομονησία. Ωστόσο, το 9ο Αυτοοργανωμένο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας θα πραγματοποιηθεί φέτος λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και με σεβασμό τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους κατοίκους του νησιού.

Για αυτό το λόγο τα σεμινάρια θα είναι περιορισμένα σε αριθμό σε σχέση με άλλες χρονιές και ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο δεν θα μπορεί να ξεπερνάει τις/τους 15. Επιπλέον, στις Μουσικές Αυλές φέτος δεν θα λειτουργήσει το κάμπινγκ, οπότε όλες/όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι υπεύθυνοι για την διαμονή τους.

Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων και των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας Covid-19.

Φόρμα συμμετοχής

Eργαστήρια 2021

Top