«Κοκκινομπλουτζινίτσα»: Παράσταση αφήγησης παραμυθιού από τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Μια νέα, ανατρεπτική ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά, θα παρουσιαστεί στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), υπό τη συνοδεία μουσικής και διαδραστικών παιχνιδιών, για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, οργανώνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου (ώρα 11:30), παράσταση αφήγησης παραμυθιού, για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α και Αλκμήνης, Καλλιθέα).

Η ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός, Μαρία Τερζάκη, αφηγείται μια ολοκαίνουργια ανατρεπτική ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά, από τις εκδόσεις Διόπτρα, παίζοντας μουσική και διαδραστικά παιχνίδια με τους μικρούς φίλους.

Η Κοκκινομπλουτζινίτσα δεν θα κάτσει να τη φάει ο λύκος, ούτε θα περιμένει τον κυνηγό να έρθει να τη σώσει. Βλέποντας τον λύκο να παριστάνει τη γιαγιά, η Κοκκινομπλουτζινίτσα προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητά του και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο σινεμά!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210 3739651-2

Πηγή

Top