Online σεμινάριο: Χριστoυγεννιάτικες μoυσικές δραστηριότητες με τον Γιάννη Μυγδάνη

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 17:00
 
Το παρόν σεμινάριο αποτελεί μία πρόταση ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών εφαρμογών στην εξ αποστάσεως μουσική διδασκαλία και μάθηση, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Μέσα από τις μουσικές διαδικτυακές εφαρμογές Chrome Music Lab, Groove Pizza και Synth4kids θα αναπτύχθούν χριστουγεννιάτικες μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις, που οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να ενσωματώσουν στην εκπαιδευτική τους διαδικασία. Οι δραστηριότητες θα εστιάσουν στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ωστόσο μπορούν να προσφέρουν ιδέες και για δράσεις στη δευτεροβάθμια και στην ωδειακή εκπαίδευση. Φέτος τα Χριστούγεννα να μην είναι απλώς πιο ψηφιακά, αλλά πιο μουσικά και πιο δημιουργικά!
 
Συμμετοχή: Δωρεάν
Δηλώσεις συμμετοχής: forms.gle
 
Λογω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιοτητας. Προηγούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. για το 2020. Μπορείτε να γραφτείτε μέλος στην Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση ή να ανανεώσετε την συνδρομή σας για το 2020 ακολουθώντας τις οδηγίες στη σελίδα: www.eeme.gr
 
Ο Γιάννης Μυγδάνης είναι διδακτορικός φοιτητής Μουσικής Παιδαγωγικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (E.U.C.). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Μουσική Παιδαγωγική (E.U.C) και στα Πληροφοριακά Συστήματα (Ο.Π.Α.), ενώ παράλληλα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό δίπλωμα Advanced Teaching (UoPeople). Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (Ε.Κ.Π.Α.) και του Τμήματος Πληροφορικής (Ο.Π.Α.). Διπλωματούχος πιάνου και ηλεκτρονικού οργάνου, ολοκλήρωσε τις σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη, Φυγή και Διεύθυνση Μπάντας) και έλαβε δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας και Σύνθεσης. Εργάζεται ως καθηγητής πιάνου, πλήκτρων και θεωρίας της μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο του Αμαρουσίου και της Ηλιούπολης, καθώς και ως καθηγητής μουσικής του διεθνούς απολυτηρίου International Baccalaureate (I.B.D.P.) στην Ιόνιο Σχολή.
 
Διοργανωτής: Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση
 
Πηγή, facebook event
Top