Ημερίδα: «Τόποι Μουσικοθεραπείας»

Το Δίκτυο Μουσικοθεραπείας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Τόποι Μουσικοθεραπείας” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικοθεραπείας.
 
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Anita Swanson, PhD, MT-BC, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουσικοθεραπείας (WFMT) η οποία θα τοποθετήσει τη Μουσικοθεραπεία στη διεθνή σκηνή. Θα παρουσιαστούν συνοπτικά ερευνητικά δεδομένα που υποστηρίζουν τη χρήση της μουσικοθεραπείας με διαφορετικούς πληθυσμούς. Στη συνέχεια η ημερίδα θα εστιάσει στην ελληνική πραγματικότητα με παραδείγματα μουσικοθεραπευτικών εφαρμογών και παρεμβάσεων.
 
Σε στρογγυλό τραπέζι έχουν κληθεί φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τη μουσικοθεραπεία στις υπηρεσίες που παρέχουν. Τέλος, θα δοθεί χρόνος για μία ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
 
Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες και φορείς από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες www.canva.com.
Για να δηλώσετε συμμετοχή docs.google.com.
 
Μία μέρα πριν την εκδήλωση θα σας σταλούν οι πληροφορίες και ο σύνδεσμος του zoom για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.
 
Πηγή, facebook event
Top