Το τρίο του Τάκη Φαραζή συμπράττει με τον Βασίλη Ρακόπουλο

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Κελάρι του Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο (δίπλα στον ΗΣΑΠ Θησείο)

Tο Τρίο του Τάκη Φαραζή φιλοξενεί τον κιθαρίστα και συνθέτη Βασίλη Ρακόπουλο, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Κελάρι του Athenaeum. Ο ιδιαίτερος ήχος της κιθάρας και οι ατμοσφαιρικές συνθέσεις του Βασίλη Ρακόπουλου δίνουν το στίγμα της μουσικής αυτής συνάντησης, δημιουργώντας ένα κουαρτέτο με έντονα μεσογειακό χρώμα και μια ιδιαίτερα διαδραστική και αυτοσχεδιαστική προσέγγιση.

Μαζί με τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο και τον Βασίλη Ρακόπουλο στην κιθάρα, θα βρίσκονται ο Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα.Τέσσερις μουσικοί που αφηγούνται τις μουσικές τους ιστορίες μέσα από μιά πλούσια ηχοχρωματική παλέτα οργάνων, φωνών, αλλά και ηλεκτρονικών ήχων σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για το δεύτερο από τα πέντε κουαρτέτα που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε φέτος στο Κελάρι από το Trio του Τάκη Φαραζή, καθώς η προτελευταία Τετάρτη κάθε μήνα γίνεται μέρα συνάντησης για όσους  γνωρίζουν την πορεία και το έργο του David Lynch, του Βασίλη Ρακόπουλου, του Γιώργου Καλούδη (21/3), του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου (18/4) και της Μαρίας Φαραντούρη (23/5).

Πέντε μουσικές βραδιές στο Κελάρι που απευθύνονται σε όσους αγαπούν τις μουσικές χωρίς σύνορα!

Συντελεστές: Τάκης Φαραζής (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα)

Κρατήσεις θέσεων:  210 3210239, 6945160385
ώρα έναρξης: 22.00
είδοσος: 7 ευρώ

Πηγή

Top